Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open voor afhalen van 10-15 uur, vrij-zo van 10-16 uur. Tussen 9 en 10 uur bezorgen we in de buurt. Bel je bestelling door op 030-7514719.

 
 

Welkom-Bienvenido-Bienvenu-Welcome-Benvenuto!

Ook al mogen we jullie nog niet bij ons aan tafel verwelkomen, we kunnen gelukkig wel voor jullie blijven koken, bakken, blenden en koffie zetten! We hebben onze openingstijden gewijzigd en beginnen de dag tegenwoordig met een uurtje fietsen! Tussen 9 en 10 bezorgen we bestellingen in de buurt, dus bel ons vooral om je wensen door te geven. Om 10 uur gooien we in de zaak de koffiemachine aan en zorgen we dat de croissants, scones, taartjes, soep en broodjes zijn afgebakken en afgetopt om te worden opgehaald tijdens jullie wandelingen!

We zorgen er graag voor dat jullie er thuis een feestje van kunnen maken! De take away menukaart vind je hier. Fijn als je komt! Doe wel voorzichtig, houd afstand, draag een mondkapje en wees aardig voor jezelf en anderen!

We kijken er ENORM naar uit om jullie tzt weer te mogen ontvangen!!

Ook de specials (waaronder de thuisbakpakketten en de hart-onder-de-riem-boxen) kun je in de tussentijd afhalen:

Velen van jullie kenden ze al: onze picknickmanden. Hoe leuk om die nu te bestellen om lekker te picknicken op je eigen bank! Kijk hier voor meer informatie.

Haal je high-tea lekker af en stal alles thuis mooi uit! Lees hier meer.

Ontbijt is altijd al één van onze favoriete maaltijden geweest, dus we pakken graag een versie voor je in: de relax-ontbijtbox met heerlijke croissants, yoghurtjes met granola, broodjes met beleg, bananenbrood en frisse smoothies. Vanaf 2 personen af te halen en relaxed je dag beginnen! Lees hier meer!

Een mooie hart-onder-de-riem-box: wie wil jij blij maken met een mooi opvrolijk-pakket. Ze zijn er voor thuisbarista's, maar kunnen aangepast worden aan je wensen! Lees hier meer!

Thuisbakpakketten  We hebben mooie thuisbakpakketten voor hobbybakkers die willen uitpakken. Of enthousiaste gevers die een hobbybakker willen verrassen met een mooi recept inclusief ingrediënten! Kijk hier voor meer informatie.

Afhalen van de specials graag op reservering, al staat er meestal ook wel iets klaar voor de last-minute-planners onder ons ;-).