Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Kinderen, honden en laptops

Het is een bijzondere combinatie in de titel, maar we krijgen regelmatig de vraag hoe het zit, dus hierbij wat toelichting die kan helpen bij het beslissen met wie en wat je langs komt.

Kinderen
Kinderen zijn van harte welkom! Ze houden van onze hoekjes en trappetjes, dus het is wel slim om ze in de gaten te houden. We hebben 2 kinderstoelen beschikbaar, serveren met alle liefde een kinderkoffie (opgeschuimde melk met kaneel of cacao), limonade en een halve warme chocolademelk. De meeste kinderen zijn gek op onze tosti’s en minitaartjes. We hebben kleurboeken en spellen, waaronder een schaak/damspel, jenga, vier op een rij en qwirkle!

Honden
Lieve honden zijn van harte welkom! We hebben geen hondenkoekjes, maar vullen wel met alle liefde een bak Utrechts kraanwater voor ze.

Laptops: welkom in onze studiehoeken
Het is leuk om te merken dat velen graag even bij ons komen werken, studeren of vergaderen. Om te voorkomen dat gezelligheidsbezoek tussen de laptops terecht komt, houden we een groot gedeelte van de zaak laptopvrij, maar kun je in veel hoeken juist fijn terecht met een laptop of tablet en zijn daar ook voldoende stopcontacten.  De rest is voorbehouden aan gezelligheid en daar zijn werk- of studiemiddelen dus taboe. Er is overal gratis wifi, ook aan de gezelligheidstafels. Eerlijk gezegd is er op zaterdag en zondag vaak weinig plek of rust voor weekend-bikkels; dan is de zaak gezellig bruisend en is er vrijwel geen gelegenheid om rustig te werken of studeren.