Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom terug!

Kinderen, honden en laptops

Het is een bijzondere combinatie in de titel, maar we krijgen regelmatig de vraag hoe het zit, dus hierbij wat toelichting die kan helpen bij het beslissen met wie en wat je langs komt.

Kinderen
Kinderen zijn van harte welkom! Ze houden vaak van onze hoekjes en trappetjes, dus het is wel slim om ze in de gaten te houden. We hebben kinderstoelen beschikbaar, serveren met alle liefde een kinderkoffie (opgeschuimde melk met kaneel of cacao), limonade en een halve warme chocolademelk. De meeste kinderen zijn gek op onze tosti’s, en voor de kleintjes is een halve vaak genoeg. We hebben kleurboeken en spellen, waaronder een schaak/damspel, jenga, vier op een rij en qwirkle!

Honden
Lieve honden zijn van harte welkom! We hebben geen hondenkoekjes, maar vullen wel met alle liefde een bak Utrechts kraanwater voor ze.

Laptops: welkom in onze studiehoekjes
Het is leuk om te merken dat velen graag even bij ons komen werken, studeren of vergaderen. In deze fase van beperkte opening hebben we het ‘Afrika’-gedeelte gereserveerd voor werk of studie. Door de weeks kun je met een laptop ook terecht in het ‘AziĆ«’-gedeelte als Afrika vol is. De rest is voorbehouden aan gezelligheid en daar zijn werk- of studiemiddelen dus taboe. Er is overal gratis wifi, ook aan de gezelligheidstafels.