Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!
STOM: onze telefoon is kapot, sorry!

Menukaart

Welkom op de pagina met de menukaart, fijn dat je er weer bent!!

Klik HIER voor de menukaart in het Nederlands 

Please find the English menu HERE

We zijn weer open! We zijn intens gelukkig jullie weer te mogen ontvangen en doen enorm ons best om zo snel mogelijk weer alles als vanouds op orde te hebben, nieuwe collega’s te werven, de nieuwste aanwinsten van voor de lockdowns verder in te werken en ziekte op te vangen. Dat gaat helaas vast niet zonder dat jullie er iets van merken, dus we hopen dat jullie net iets meer geduld en begrip hebben en vooral, net als wij, er weer volop van genieten dat het weer allemaal kan!!

Kom je ontbijten, lunchen of gezellig een kop koffie doen? Dan is reserveren niet nodig en niet mogelijk, tenzij je met een grotere groep komt (vanaf 4 personen), omdat we maar een beperkt aantal grotere tafels hebben en wel veel zitjes voor 2 personen. 

Kom je voor een high tea? Gezellig! Dan is reserveren juist wel gewenst, want in ons kleine keukentje is het onmogelijk om een spontane high tea te verzorgen naast andere bestellingen. Bel ons minimaal 24 uur van tevoren op 030 – 751 47 19 om te reserveren; je kunt elke dag vanaf 14 uur terecht (mits niet al vol gereserveerd natuurlijk). Een mini high tea is wel spontaan mogelijk, net als de zomerse afternoon tea – overleg vooral even met de bediening!