Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17 uur. Welkom terug weer!!!!

Menukaart

Welkom op de pagina met de menukaart, fijn dat je er weer bent!!

Klik HIER voor de menukaart in het Nederlands 

Please find the English menu HERE

We mogen weer open! We zijn intens gelukkig jullie weer te mogen ontvangen en gaan enorm ons best doen om zo snel mogelijk weer alles als vanouds op voorraad te hebben, nieuwe collega’s te werven, de nieuwste aanwinsten van voor de lockdown verder in te werken en ziekte op te vangen. Dat gaat helaas vast niet zonder dat jullie er iets van merken, dus we hopen dat jullie net iets meer geduld en begrip zullen hebben dan we eigenlijk willen nodig hebben. Laten we in elk geval vooral met zijn allen genieten van deze stap vooruit en ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk voor iedereen verder kunnen versoepelen!

Kom je ontbijten, lunchen of gezellig een kop koffie doen? Dan is reserveren niet nodig en niet mogelijk, tenzij je met een grotere groep komt (vanaf 4 personen), omdat we maar een beperkt aantal grotere tafels hebben en wel veel zitjes voor 2 personen. Helaas kan het met de huidige 1,5 meter maatregelen voorkomen dat we vol zitten, omdat dit nu eenmaal veel sneller gebeurt dan vroeger, dus we hopen dat we jullie binnenkort weer zonder beperkingen kunnen ontvangen.

Kom je voor een high tea? Gezellig! Dan is reserveren juist wel gewenst, want in ons kleine keukentje is het onmogelijk om een spontane high tea te verzorgen naast andere bestellingen. Bel ons minimaal 24 uur van tevoren op 030 – 751 47 19 om te reserveren; je kunt elke dag vanaf 14 uur terecht (mits niet al vol gereserveerd natuurlijk). Een mini high tea is soms wel spontaan mogelijk – overleg vooral even met de bediening!