Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend 9-17 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Allergieën enzo

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de effecten van voeding op hun lichaam en gezondheid en van de invloed van hun keuzes op ons milieu. We proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen en duurzaamheid te waarborgen, met een gezonde dosis nuchterheid.

Gluten
We hebben altijd glutenvrij brood in huis, onze bouillon is glutenvrij en we hebben altijd een glutenvrije taart op de menukaart. Houd er met ernstige allergieën rekening mee dat er wel gluten rondwaren in onze keuken. We houden het zoveel mogelijk gescheiden, maar we hebben geen aparte bereidingsruimte.

Lactose
Alle koffies kunnen we met sojamelk of havermelk maken (zonder meerkosten) en we hebben standaard soja-yoghurt in huis. De soep is ook vrijwel altijd zonder room. Zo is lactose prima te vermijden. Bij soja/haver-koffie serveren we dan ook pure chocolaatjes.

Vegetarisch en veganistisch
Er staan bewust een aardig aantal vegetarische  en zelfs veganistische broodjes op de kaart en ook bij de warme lunch is er altijd minimaal één vegetarische variant, dit seizoen zijn er zelfs twee veganistische warme gerechten en uiteraard een veganistische taart. De huisgemaakte soepen zijn vrijwel altijd vegetarisch en vaak veganistisch en dus lactosevrij.

High tea’en met allergieën
Glutenvrij high tea’en kan! Wel graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren, zodat we het kunnen voorbereiden. Helaas is lactosevrij of vegan high tea voor ons lastig. De taarten bevatten, buiten de crazy wacky allemaal lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Lunchen is dan een betere optie!