Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Allergieën enzo

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de effecten van voeding op hun lichaam en gezondheid en van de invloed van hun keuzes op ons milieu. We proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen en duurzaamheid te waarborgen, met een gezonde dosis nuchterheid.

Gluten
We hebben altijd glutenvrij brood in huis, onze bouillon is glutenvrij en we hebben altijd een glutenarm taartje op de menukaart. Houd er met ernstige allergieën rekening mee dat er wel gluten rondwaren in onze keuken. We houden het zoveel mogelijk gescheiden, maar we hebben geen aparte bereidingsruimte en dus noemen we bij ons de aanpassingen glutenarm en niet glutenvrij, ook al zijn ze dat zoveel mogelijk.

Lactose
Alle koffies kunnen we met sojamelk, havermelk of sproud maken (zonder meerkosten) en we hebben standaard soja-yoghurt in huis. De soep is ook vrijwel altijd zonder room. Zo is lactose prima te vermijden. Bij soja/haver-koffie serveren we dan ook pure chocolaatjes.

Vegetarisch en veganistisch
Er staan bewust een aardig aantal vegetarische  en zelfs veganistische broodjes en lunchgerechten op de kaart. En uiteraard is er altijd een veganistisch taartje, soms wel twee en op reservering kunnen we ook zorgen voor een uitgebreider assortiment. De huisgemaakte soepen zijn vrijwel altijd vegetarisch en vaak veganistisch en dus lactosevrij.

High tea’en met allergieën
Glutenarm high tea’en kan! Vegan high tea’en kan sinds kort ook! En dat is dus altijd lactosevrij. Glutenarm én lactosevrij tegelijk? Dat horen we graag minimaal 2 dagen van tevoren , zodat we het kunnen voorbereiden.

Bekijk hier onze volledige allergenenlijst, maar overleg vooral met de bediening en de koks over je intoleranties en allergieën. We houden er graag rekening mee!

Check the allergen list in English here and please inform us; we are happy to help you choose!