Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17 uur. Welkom terug weer!!!!

Picknickmanden

Lekker het park in, naar het strand of gewoon iets te vieren in je tuin? Geniet dan van een volledig verzorgde picknick! Wij vullen een mooi rieten mand met allemaal lekkers, jij haalt hem op, legt het kleed neer waar je wilt en brengt hem een dag later weer terug.

Hoe werkt het? Je belt ons om te reserveren (minimaal 24 uur van tevoren). Wij zetten alles voor je klaar. Je komt de mand op de afgesproken tijd zelf halen (zorg voor een bagagedrager, een rekje of een stevige schouder), rekent bij ons af en brengt hem later op de dag of de volgende dag weer terug. De manden zijn elke dag tijdens openingstijd (9-16 uur doordeweek, 10-16 uur weekend) op te halen.

De lunchmand   is geheel zelfvoorzienend: uiteraard krijg je een groot picknickkleed mee, een uniek picknicktafeltje dat je zo in het gras prikt, een afvalzakje en al het bamboe servies en bestek dat je nodig hebt. 

Hij kost 18,- per persoon en is gevuld met belegde broodjes, fritatta’s, soepjes in een thermoskan, salade om te delen, soda’s of ijsthee, water en taartjes om te delen.

Picknickmand

Belangrijke details

  • Bestellen/reserveren doe je op telefoonnummer 030-751 47 19.
  • De mand is ook vegetarisch te bestellen.
  • Dieetwensen en allergieën horen we graag bij het bestellen.
  • We geven je optioneel een fles wijn en wijnglazen mee voor 16,50 en een klein flesje prosecco (2 glazen) met champagneglazen voor 10,-.
  • We werken zo min mogelijk met wegwerpspullen: je krijgt ons picknickservies mee en daarom vragen we een borg van 50,-. Die borg kun je bij ons contant achterlaten of pinnen, waarbij je het geld terug krijgt bij inleveren. We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met de picknickspullen omgaat, en het gaat ons niet om een gebroken wijnglas of een verloren bakje, maar om het waarborgen van de mand en inhoud.