Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

De Ontdekkers

Een voormalig stewardess in een voormalig reisbureau
Sinds 2013 is Ilse Nelemans, oud-KLM-stewardess, eigenaar van de Ontdekking. Ze viel voor de locatie en het sfeervolle pand en bouwt langzaam het reisthema van het voormalige reisbureau steeds verder uit. De KLM-huisjes staan in de grote wandkast, samen met andere souvenirs en pumps en uniform zijn verruild voor gympen en een schort.

De crew die je kunt treffen
Samen met Ilse heet het team in de keuken, achter de bar en in de bediening de gasten elke dag weer welkom. In de keuken maken Ans, Lieve en Marieke de patisserie en doen alle voorbereidingen. Op bestelling maken zij, maar ook de collega’s uit de bediening de broodjes, salades en soep op bestelling af voor je. Als er carrot cake of scones in de oven zitten, krijgen we vaak de vraag wat er zo heerlijk ruikt. Aan de espressomachine staat altijd een getrainde barista die het beste uit onze Braziliaanse arabica-bonen weet te halen. Achter de bar en in de bediening kom je Tom, Cleo, Iris, Iepke, Wouke, Celeste, Chayenne, Rolf, Anouk, Marlieke, Mila en Tara tegen. We hopen dat je je bij ons thuis voelt!