Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17 uur. Afhalen kan ook! 030-7514719

High-tea

Uitgebreid theeleuten op zijn leukst: met een high-tea van allerlei hapjes genieten! Reserveer gezellig een tafel bij ons en neem de tijd om bij te praten.

Processed with VSCO with a4 preset

De Engelse high-tea, voor 17,75 euro per persoon, biedt drie verschillende hartige hapjes (waarvan je er eentje zelf opwarmt in oven of magnetron), scones met jam en clotted cream en een selectie van onze heerlijke taartjes. We serveren je onbeperkt thee in een mooie theepot. Voor thuis doen er een paar theezakjes bij om je te laten verrassen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete thee zetten. Of er een heerlijke ijsthee bij drinken!

De high-tea de luxe, voor 25,50 euro per persoon, is uitgebreider: we serveren naast alle hapjes die bij de Engelse high-tea horen, een klein soepje (met opwarminstructies uiteraard), een feestelijk mini-flesje bubbels om te delen en onze huisgemaakte chocoladesalami.

Sinds moederdag hebben we ook de mini high tea ontwikkeld voor 7,50 pp: een plankje met scones, jam en clotted cream en verder 4 verschillende mini-taartjes. Deze high tea is eigenlijk een uitbreiding van ons ontdekkingsreisje – een plankje met proefstukjes van onze toptaartjes. Met de scones erbij heb je namelijk een soort mini high tea, zonder de hartige hapjes, maar wel met veel gevarieerd zoet!

Als we je niet bij ons kunnen ontvangen, pakken we de high-tea met alle liefde voor je in!

Processed with VSCO with a4 preset

 

Processed with VSCO with a4 preset

 

Aangezien we alles zelf bereiden, kunnen we in alle high-tea’s rekening houden met een aantal allergieën, maar overleg dat vooral even van tevoren, want soms betekent het wel dat de variatie iets afneemt. We serveren standaard geen vlees in de high-tea, maar wel zalm en die kunnen we voor vegetariërs en zwangere gasten vervangen. Helaas behoort een lactosevrije of vegan high tea bij ons niet tot de mogelijkheden – hier zijn we onvoldoende in gespecialiseerd. Glutenvrij kan wel!

Een high-tea (box) bestellen kan vanaf twee personen en een oneven aantal is geen probleem. Bel om te reserveren of je bestelling door te geven met 030-751 47 19 of mail ons op info@deontdekkingutrecht.nl. TIP: reserveer even een plekje voor anderhalf of twee uur, zodat je de tijd hebt lekker uitgebreid te genieten!