Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
LET OP: Heel de zomer elke dag open van 9-17 uur: welkom!

High-tea

Uitgebreid theeleuten op zijn leukst: met een high-tea van allerlei zoets en wat hartige hapjes genieten! Onze high tea is er in drie varianten en we serveren ze vanaf 14 uur in de middag. Reserveer de Engelse of de luxe high tea minimaal 24 uur van tevoren. Als het niet superdruk is, dan kan de mini high tea meestal ook spontaan.

Processed with VSCO with a4 preset

Bij de Engelse high-tea, voor 22 per persoon, geniet je van vier verschillende hartige hapjes, onze eigen scones met huisgemaakte jam en clotted cream en een selectie van onze heerlijke minitaartjes. We vullen een mooie theepot met heet water en voorzien je van allerlei verschillende smaken losse thee. Natuurlijk wordt de theepot opnieuw en opnieuw en opnieuw voor je gevuld, zodat je heerlijk de hele middag kunt theeleuten.

De high-tea de luxe, voor 29 per persoon, is op alle vlakken nét iets uitgebreider: we serveren naast alle hapjes die bij de Engelse high-tea horen in de categorie hartig een klein huisgemaakt soepje vooraf, in de categorie zoet onze huisgemaakte chocoladesalami en in de categorie drankjes een feestelijk mini-flesje bubbels (alcoholvrij) om te delen. Natuurlijk kun je de bubbels ook inwisselen voor een feestelijke soda en geniet je sowieso de hele middag van onbeperkt thee uit onze prachtige theepotten.

Heb je minder tijd of geef je minder om hartig? Dan hebben we de mini high-tea voor 10,50 pp: een scone, jam en clotted cream en verder 3 verschillende mini-taartjes. Deze high tea is eigenlijk een uitbreiding van ons ontdekkingsreisje – een plankje met onze minitaartjes. Met de scone erbij heb je een soort mini high-tea, zonder de hartige hapjes, maar wel met veel gevarieerd zoet!

Ben je juist een grote fan van hartige hapjes? Dan is onze high-tea voor jou misschien teveel op zoetigheid gericht. Overweeg dan eens een lekker lunchgerecht te delen, met bijvoorbeeld een mini-soepje erbij en een mini-taartje na.

Aangezien we alles zelf bereiden, kunnen we in alle high-tea’s rekening houden met een aantal allergieën, maar overleg dat vooral even van tevoren, want soms betekent het wel dat de variatie iets afneemt. We serveren standaard geen vlees in de high-tea, maar regelmatig wel zalm en die kunnen we voor vegetariërs en zwangere gasten vervangen. Sinds kort behoort een lactosevrije vegan high tea ook tot de mogelijkheden, glutenarm kan ook, en zelfs beiden tegelijk, maar dan graag twee dagen van tevoren reserveren!

Een high-tea reserveren kan vanaf twee personen en een oneven aantal is geen probleem. Bel om te reserveren met 030-751 47 19!