Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

High-tea

Uitgebreid theeleuten op zijn leukst: met een high-tea van allerlei hapjes genieten! Onze high tea is er in drie varianten en we serveren ze vanaf 14 uur in de middag. Reserveer het liefst 24 uur van tevoren, maar als het rustig is, dan kan het soms ook spontaan. Een high tea afhalen voor thuis kan ook nog steeds, bel dan je bestelling op tijd door.

Processed with VSCO with a4 preset

De Engelse high-tea, voor 18,50 per persoon, biedt drie verschillende hartige hapjes (waarvan je er eentje zelf opwarmt in oven of magnetron), scones met jam en clotted cream en een selectie van onze heerlijke taartjes. We doen er een paar theezakjes bij om je te laten verrassen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete thee zetten!

De high-tea de luxe, voor 26,50 per persoon, is uitgebreider: we serveren naast alle hapjes die bij de Engelse high-tea horen, een klein soepje (met opwarminstructies uiteraard), een feestelijk mini-flesje bubbels om te delen en onze huisgemaakte chocoladesalami.

Tegenwoordig hebben we ook de mini high tea voor 9,50 pp: een scone, jam en clotted cream en verder 4 verschillende mini-taartjes. Deze high tea is eigenlijk een uitbreiding van ons ontdekkingsreisje – een plankje met ieniemienies van onze toptaartjes. Met de scone erbij heb je een soort mini high tea, zonder de hartige hapjes, maar wel met veel gevarieerd zoet!

Nog steeds pakken we een high-tea met alle liefde voor je in voor thuis! Bestel hem minimaal een dag van tevoren of bel ons even – op rustige momenten kunnen we soms tussendoor iets regelen!

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Aangezien we alles zelf bereiden, kunnen we in alle high-tea’s rekening houden met een aantal allergieën, maar overleg dat vooral even van tevoren, want soms betekent het wel dat de variatie iets afneemt. We serveren standaard geen vlees in de high-tea, maar soms wel zalm en die kunnen we voor vegetariërs en zwangere gasten vervangen. Helaas behoort een lactosevrije of vegan high tea bij ons niet tot de mogelijkheden – hier zijn we onvoldoende in gespecialiseerd. Glutenvrij kan wel!

Een high-tea (box) reserveren kan vanaf twee personen en een oneven aantal is geen probleem. Bel om te reserveren of je bestelling door te geven met 030-751 47 19!