Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17 uur. Welkom terug weer!!!!

Groepen

Helaas kunnen we op dit moment geen groepen ontvangen, tenzij het één huishouden is!

Nu de anderhalve meter weer/nog geldt, kunnen we alleen huishoudens samen aan een tafel ontvangen; er is bij ons onvoldoende ruimte om een gezelschap op afstand te kunnen plaatsen. We vinden het heel jammer en we hopen dat de situatie snel verbetert we weer optimaal gebruik kunnen maken van ons gezellige pand, ook met groepen tot maximaal 7 personen.

Voor als het weer kan…

Normaal gesproken hebben we een grote tafel voor 6 personen, waar we aan de kop zelfs een zevende persoon kunnen plaatsen en dat is dus ook meteen ons maximum. Daarnaast hebben twee iets kleinere tafels voor 6 personen; een hoge bartafel met krukken en een eettafel in ons Aziatische deel. Andere tafels zijn voor 4 personen, soms kan er een stoel aan de kop voor een vijfde gast.

Voor groepen van 7 personen serveren we bij de Ontdekking altijd een groepsarrangement. Alleen zo kunnen we de kwaliteit en snelheid borgen die we willen bieden, zowel voor de groep in kwestie als voor de andere gasten. Bij groepen van 6 personen stellen we het erg op prijs als zij ook gebruik maken van een groepsarrangement.

Groepsontbijt
Voor groepen serveren we ons ‘high-breakfast’ op etagères. Voor iedereen een croissant met boter en jam, een yoghurtje met granola, verschillende broodsoorten en daarbij natuurlijk heerlijk luxe beleg, zoals gerookte zalm, brie,  parmaham, tomaatjes, mozzarella en scrambled eggs: uitgebreid genieten voor 14,- per persoon.

Groepslunch
We hebben twee arrangementen voor groepslunches, die uiteraard kunnen worden aangevuld met specifieke wensen van de kaart. En ook van tevoren zijn speciale wensen bespreekbaar.

Luncharrangement 1: Kort & Krachtig voor 13,50 euro per persoon
Hierbij is er voor iedereen een kleine smoothie of frisdrank en serveren we op tafel planken met halve belegde broodjes. Daarbij zijn er voor iedereen twee belegde helften, zodat er voldoende keuze in beleg is. Ter afsluiting serveren we voor alle gasten een koffie of thee naar keuze. Natuurlijk kan de volgorde ook anders.

Luncharrangement 2: Lekker & Luxe voor 25,- euro per persoon
In deze variant serveren we voor iedereen een mini-soepje om mee te beginnen. Daarna een kleine smoothie of frisdrank naar keuze bij de plateaus met halve belegde broodjes (in totaal twee helften per persoon). Daarbij komen salades om te delen en voor iedereen een kleine warme fritatta. Tot slot serveren we een koffie of thee naar keuze met een selectie van onze minitaartjes.

Reserveren graag telefonisch op 030-7514719 tijdens onze openingstijden!