Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Groepen

Groepen zijn in de toekomst weer van harte welkom
Helaas is het tijdens de corona-maatregelen voor ons niet mogelijk groepen te ontvangen. We pakken al ons lekkers graag voor je in mocht je het willen komen afhalen! We hebben picknickmanden, high tea en andere bestellingen of combinaties zijn natuurlijk op maat te maken!

Voor als het straks weer kan en mag in groepen: We hebben drie grotere tafels: twee voor zes personen (een hoge bartafel met krukken en een eettafel) en eentje voor acht personen (de grote leestafel). We ontvangen dus ook groepen tot en met 8 personen en helaas niet groter. Grotere groepen kunnen wel terecht bij onze tweede zaak: Pesto –  www.pesto-utrecht.nl. Pesto bevindt zich aan de Veilinghaven, met een mooie moderne en toch knusse inrichting, en biedt op de website ook een online reserveringsysteem. Kijk gerust ook eens op onze Instagram of Facebookpagina om een sfeerbeeld te krijgen. Pesto is alleen op maandag gesloten en verder vanaf 12 uur open.

Voor groepen vanaf 7 personen serveren we bij de Ontdekking altijd een groepsarrangement. Alleen zo kunnen we de kwaliteit en snelheid borgen die we willen bieden, zowel voor de groep in kwestie als voor de andere gasten. Bij groepen van 6 personen stellen we het erg op prijs als zij ook gebruik maken van een groepsarrangement.

Besloten borrels: Klik hier voor meer informatie over besloten borrelen met groepen buiten onze openingstijden – in de avond dus! We hebben verschillende mogelijkheden.

Groepsontbijt
Voor groepen serveren we ons ‘high-breakfast’ op etagères. Voor iedereen een croissant met boter en jam, een yoghurtje met granola, verschillende broodsoorten en daarbij natuurlijk heerlijk luxe beleg, zoals gerookte zalm, brie, huisgemaakte hummus, parmaham, tomaatjes en optioneel scrambled eggs: uitgebreid genieten voor 12,- per persoon.

Groepslunch
We hebben twee arrangementen voor groepslunches, die ter plaatse uiteraard kunnen worden aangevuld met specifieke wensen van de kaart. En ook van tevoren zijn speciale wensen bespreekbaar.

Luncharrangement 1: Kort & Krachtig voor 15,- euro per persoon
Hierbij is er voor iedereen een kleine smoothie naar keuze en serveren we op tafel schalen met halve belegde broodjes. Daarbij zijn er voor iedereen twee belegde helften, zodat er voldoende keuze in beleg is. Ter afsluiting serveren we voor alle gasten een koffie of thee naar keuze. Natuurlijk kan de volgorde ook anders.

Luncharrangement 2: Lekker & Luxe voor 25,- euro per persoon
In deze variant serveren we voor iedereen een mini-soepje om mee te beginnen. Daarna een kleine smoothie naar keuze bij de plateaus met halve belegde broodjes (in totaal twee helften per persoon). Daarbij komen salades om te delen en voor iedereen een kleine warme frittata. Tot slot serveren we een koffie of thee naar keuze met een selectie van onze taartjes in kleine proefstukjes.

Reserveren graag telefonisch op 030-7514719 tijdens onze openingstijden, alvast bedankt!