Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
LET OP: Heel de zomer elke dag open van 9-17 uur: welkom!

Groepen

Gezellig als je met een groep wilt komen!

We hebben een grote tafel voor 6-8 personen, waar we aan de kop zelfs een negende en tiende persoon kunnen plaatsen en dat is dus ook meteen ons maximum. Daarnaast hebben twee iets kleinere tafels voor 6 personen; een hoge bartafel met krukken en een eettafel in ons Aziatische deel. Andere tafels zijn voor 4 personen, soms kan er een stoel aan de kop voor een vijfde gast.

Voor groepen vanaf 7 personen serveren we bij de Ontdekking altijd een groepsarrangement. Alleen zo kunnen we de kwaliteit en snelheid borgen die we willen bieden, zowel voor de groep in kwestie als voor de andere gasten. Bij groepen van 6 personen stellen we het erg op prijs als zij ook gebruik maken van een groepsarrangement.

Groepsontbijt
Voor groepen serveren we ons ‘high-breakfast’ op etagères. Voor iedereen een croissant met boter en jam, een yoghurtje met granola, verschillende broodsoorten en daarbij natuurlijk heerlijk luxe beleg, zoals geitenbrie, parmaham, gerookte zalm of ‘tonijn’salade, tomaatjes, mozzarella en scrambled eggs: uitgebreid genieten voor 15,50 per persoon.

Groepslunch
We hebben twee arrangementen voor groepslunches, die uiteraard kunnen worden aangevuld met specifieke wensen van de kaart. En ook van tevoren zijn speciale wensen bespreekbaar.

Luncharrangement 1: Kort & Krachtig voor 16,50 euro per persoon
Hierbij is er voor iedereen een kleine smoothie of frisdrank en serveren we op tafel planken met halve belegde broodjes. Daarbij zijn er voor iedereen twee belegde helften, zodat er voldoende keuze in beleg is. Ter afsluiting serveren we voor alle gasten een koffie of thee naar keuze. Natuurlijk kan de volgorde ook anders. Dit arrangement wordt in principe vegetarisch geserveerd.

Luncharrangement 2: Lekker & Luxe voor 25,50 euro per persoon
In deze variant serveren we voor iedereen een mini-soepje om mee te beginnen. Daarna een kleine smoothie of frisdrank naar keuze bij de plateaus met halve belegde broodjes (in totaal twee helften per persoon). Daarbij komen salades om te delen en voor iedereen een kleine warme frittata. Tot slot serveren we een koffie of thee naar keuze met een selectie van onze minitaartjes. Dit arrangement wordt in principe vegetarisch gereserveerd. Uiteraard kunnen we ook een middenweg serveren van de twee luncharrangementen; bel ons gerust voor overleg.

Reserveren graag telefonisch op 030-7514719 tijdens onze openingstijden!