Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
LET OP: Heel de zomer elke dag open van 9-17 uur: welkom!

Lijkt het jou leuk bij ons te werken?

OF KEN JE IEMAND DIE BIJ ONS PAST?

Vanaf half augustus en vooral vanaf begin september, zoeken wij weer versterking!

We hebben een fantastisch tussenjaar-team gehad! En in september gaan Nienke en Tara weer studeren, Fij gaat reizen, Anne gaat op zoek naar een baan op haar vakgebied en zo hebben veel collega’s mooie plannen. Ruimte dus voor nieuwe (tussenjaar) collega’s!

We zoeken versterking:

  • IN DE KEUKEN; je hebt geen koksopleiding nodig. Wel moet je koken en/of bakken leuk vinden! Je snapt dat slim en snel werken belangrijk is en dat je de basiskennis van allergenen snel onder de knie moet krijgen. Je houdt ervan om gerechten niet alleen correct maar ook mooi op te leveren!
  • ACHTER DE KOFFIEMACHINE; je hoeft geen officiële barista te zijn, maar ervaring met een koffiemachine en de basis van latte art is wel een vereiste. Je vindt het bovendien leuk om de steunpilaar van het team te zijn en houdt graag alles tegelijk in de gaten, want bij ons is de plek achter de bar/machine DÉ overzichtsplek!
  • IN DE BEDIENING; ervaring is een pré, vooral in een vergelijkbare omgeving, maar met de juiste instelling kom je een heel eind. Je houdt van knallen, ziet altijd overal werk, bent een enorme multitasker en vindt het fantastisch om anderen in de watten te leggen!

EN HET LIEFST HEBBEN WE JE ZELFS OVERAL INZETBAAR!

Daar helpen we je bij; je krijgt een mentor, we hebben werkwijzers en werken je zorgvuldig in. In ons team zitten veel alleskunners en dus blijf je lekker lang leren!

EN OH JA, WE ZOEKEN OOK EEN NIEUWE FLOORMANAGER! Dit is natuurlijk iemand met een bak relevante ervaring, een opgeruimd karakter, talent voor leidinggeven en een flink verantwoordelijkheidsgevoel. Mede-eigenaarschap is op termijn een optie! Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met je CV naar info@deontdekkingutrecht.nl. In de mail horen we graag meteen iets over je beschikbaarheid!

Goed om je te realiseren: we eisen minimaal 1 weekenddag beschikbaarheid (want we willen allemaal wel eens een weekend vrij, terwijl het dan juist het drukst is) en als je graag alle feestdagen naar festivals wilt, dan gaat dit bij ons echt niet, al proberen we de feestdagen eerlijk te verdelen. (We zijn alleen beide Kerstdagen en nieuwjaarsdag dicht.)

Ook goed om te weten: we betalen CAO-conform in schaal 2. Je kunt makkelijk googelen wat dit inhoudt voor jouw leeftijdscategorie. Je start bij ons vrijwel altijd op een 0-uren contract (we werken niet met ZZP’ers), maar bij wederzijds “blij zijn” bieden we graag een vast urencontract aan en dat kan tussen de 16 en 36 uur liggen.

We zijn zuinig op ons warme, hechte en vaardige team; als de eerste kennismaking bevalt vragen we je een paar uur te komen proefdraaien op de vloer; ook die ‘klik’ is belangrijk!