Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Werken bij de Ontdekking

Actuele situatie
Je gelooft het niet, in deze tijden, maar wij zijn voor nu op sterkte met ons team (mede door de onverwachte, zeer gewenste terugkeer van Tom)! We hebben nog een aantal nieuwe collega’s die we nog beter gaan inwerken en die dan op meer plekken inzetbaar worden, maar tot ongeveer maart lijken wij goed op orde. Ergens eind februari gaat er een collega die veel werkt uitvliegen, dus dan komt er misschien weer ruimte in het team, een beetje afhankelijk van de inzetbaarheid van de anderen. Voor sollicitanten die een vaste baan in ons vaste team willen voor 24 uur of meer voor de lange termijn (meer dan een jaar), maken we graag ruimte; die mogen altijd mailen om te solliciteren.

Ons team, ons kapitaal
Ons gezellige team is informeel, vrolijk, warm, efficiënt, flexibel en divers. Dat houdt de Ontdekking laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt hard gewerkt en op alle plekken bijgesprongen, zodat vrijwel iedereen uit de voeten kan in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de espressomachine. Er wordt ook veel gelachen, meegeleefd en lastige dingen worden door het team gezamenlijk opgevangen.

Het team bestaat uit twee groepen: de vaste kern, met mensen die voor een vast aantal uren in dienst zijn, en het flex-team, met vooral studenten, die afhankelijk van hun collegerooster meer of minder uren maken. Wil je solliciteren, lees dan even wie we op termijn weer zoeken en mail ons dan!

Het FLEX-team van de Ontdekking: Collega’s in dit team worden flexibel ingezet, waarbij zoeken naar een win-win: we houden zoveel mogelijk rekening met je andere bezigheden (je collegerooster bijv) en je gewenste uren, maar vragen ook aan jouw kant flexibiliteit wanneer nodig. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, waarvan ook minimaal één weekenddag. In verband met de natuurlijke groei van het team zoeken we vaak jonge studenten die bijvoorbeeld net beginnen in Utrecht en de komende jaren bij ons wil werken. Ervaring in de horeca en specifiek met een espressomachine met melkopschuimer is een pre, en vrijwel een must als je de twintig gepasseerd bent. Hoewel we veel internationale gasten ontvangen en basisspreekvaardigheid in het Engels dus belangrijk is, is de interne voertaal Nederlands en nemen we alleen collega’s aan die vloeiend Nederlands spreken.

Wil je solliciteren op een plek in het flex-team? Mail dan je CV met vermelding van je ervaring, je barista-/keuken-vaardigheden en beschikbaarheid (week/weekend, aantal dagen per week) én een korte motivatie naar Ilse op: info@deontdekkingutrecht.nl. Weet wel dat we dus op zijn vroegst in maart weer versterking zoeken.

Het VASTE team van de Ontdekking: Ons team met vaste collega’s in loondienst is de stabiele kern van de Ontdekking. Zij zijn op alle plekken binnen de Ontdekking inzetbaar, wat betekent dat ze allen moeiteloos mooie cappuccino’s zetten, met plezier broodjes en ontbijtjes maken en snel zijn in de bediening. Of ze werken in de keuken en maken daar de patisserie, de soepen en al het andere lekkers. De keukenhelden lopen ook regelmatig mee in de zaak als het druk is voor de bediening, en de toppers uit de bediening springen ook bij in de keuken als daar de piek ligt. Daarbij pakken ze samen de afwas op. Ze spreken allemaal vloeiend Nederlands, werken minimaal 2 dagen per week, met CAO-conforme arbeidsvoorwaarden en verbinden zich voor een langere tijd aan ons. Het team zit maandelijks bij elkaar om ook buiten het operationele werk verantwoordelijkheden te delen en de Ontdekking verder te brengen. Voor tussenjaar-collega’s komt er weer plek vanaf november/december/januari. Voor sollicitanten die een vaste baan zoeken voor de komende jaren maken we graag plek als het klikt. Wil je solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar Ilse via info@deontdekkingutrecht.nl.