Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Werken bij de Ontdekking

Actuele situatie
We zijn op zoek naar een nieuwe floormanager: onze held Tom gaat een andere uitdaging aan per 1 juni en dus komt er een superleuke functie vrij! We hadden in Tom iemand met veel horeca-ervaring, mede achter de bar (lees: de espressomachine) en in de bediening en als aansturende kracht. Hij deed de bestellingen, een deel van de administratie, onderhield contact met leveranciers en was mentor van nieuwe collega’s. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar we geloven dat er een nieuwe Tom te vinden is! En het is een mooie plek in een fijn team. Tom heeft jaren bij ons gewerkt, en dat is zeker ook weer waar we naar op zoek zijn. Je mag in de rol groeien en hij is ook op te delen in 2 collega’s. Er is veel bespreekbaar als je maar past qua persoonlijkheid, relevante ervaring meeneemt en van plan bent om het team voor de lange termijn te komen versterken! Solliciteer door een mail te sturen naar info@deontdekkingutrecht.nl!

Ook voor flexers in ons flexteam is er weer wat plek. Kijk hieronder even voor het verschil tussen flex- en vast team!

Ons team, ons kapitaal
Ons gezellige team is informeel, vrolijk, warm, efficiënt, flexibel en divers. Dat houdt de Ontdekking laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt hard gewerkt en op alle plekken bijgesprongen, zodat vrijwel iedereen uit de voeten kan in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de espressomachine. Er wordt ook veel gelachen, meegeleefd en lastige dingen worden door het team gezamenlijk opgevangen.

Het team bestaat uit twee groepen: de vaste kern, met mensen die voor een vast aantal uren in dienst zijn, en het flex-team, met vooral studenten, die afhankelijk van hun collegerooster meer of minder uren maken. We hebben op dit moment ruimte voor uitbreiding in beide teams. Wil je solliciteren, lees dan even wie we nu zoeken en mail ons dan!

Het FLEX-team van de Ontdekking: Collega’s in dit team worden flexibel ingezet, waarbij zoeken naar een win-win: we houden zoveel mogelijk rekening met je andere bezigheden (je collegerooster bijv) en je gewenste uren, maar vragen ook aan jouw kant flexibiliteit wanneer nodig. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, waarvan ook minimaal één weekenddag. In verband met de natuurlijke groei van het team zoeken we vaak jonge studenten die bijvoorbeeld net beginnen in Utrecht en de komende jaren bij ons wil werken. Ervaring in de horeca en specifiek met een espressomachine met melkopschuimer is een pre, en vrijwel een must als je de twintig gepasseerd bent. We hebben net een flink aantal nieuwe collega’s aangenomen zonder ervaring en die gaan we komende tijd verder opleiden. Dat betekent dat we nu juist behoefte hebben aan ervaring als barista en in de bediening en/of ervaring in de keuken. Hoewel we veel internationale gasten ontvangen en basisspreekvaardigheid in het Engels dus belangrijk is, is de interne voertaal Nederlands en nemen we alleen collega’s aan die vloeiend Nederlands spreken.

Wil je solliciteren op een plek in het flex-team? Geef dan je CV met vermelding van je ervaring, je barista-/keuken-vaardigheden en beschikbaarheid (week/weekend, aantal dagen per week) én een korte motivatie persoonlijk af bij de Ontdekking of mail ons op info@deontdekkingutrecht.nl.

Het VASTE team van de Ontdekking: Ons team met vaste collega’s in loondienst is de stabiele kern van de Ontdekking. Zij zijn op alle plekken binnen de Ontdekking inzetbaar, wat betekent dat ze allen moeiteloos mooie cappuccino’s zetten, met plezier broodjes en ontbijtjes maken en snel zijn in de bediening. Of ze werken in de keuken en maken daar de patisserie, de soepen en al het andere lekkers. De keukenhelden lopen ook regelmatig mee in de zaak als het druk is voor de bediening, en de toppers uit de bediening springen ook bij in de keuken als daar de piek ligt. Daarbij pakken ze samen de afwas op. Ze spreken allemaal vloeiend Nederlands, werken minimaal 2 dagen per week, met CAO-conforme arbeidsvoorwaarden en verbinden zich voor een langere tijd aan ons. Het team zit maandelijks bij elkaar om ook buiten het operationele werk verantwoordelijkheden te delen en de Ontdekking verder te brengen. We zoeken nu vooral een nieuwe floormanager! En hebben of maken ruimte voor één à twee nieuwe collega’s met ervaring voor 18-36 uur. Wil je solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar info@deontdekkingutrecht.nl.