Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Werken bij de Ontdekking

Actuele situatie: we zoeken versterking!

Vanaf half augustus en vooral vanaf begin september, zoeken wij weer versterking!

We hebben een fantastisch tussenjaar-team gehad! En in september gaan Nienke en Tara weer studeren, Fij gaat reizen, Anne gaat op zoek naar een baan op haar vakgebied en zo hebben veel collega’s mooie plannen. Ruimte dus voor nieuwe (tussenjaar) collega’s!

We zoeken versterking:

  • IN DE KEUKEN; je hebt geen koksopleiding nodig. Wel moet je koken en/of bakken leuk vinden! Je snapt dat slim en snel werken belangrijk is en dat je de basiskennis van allergenen snel onder de knie moet krijgen. Je houdt ervan om gerechten niet alleen correct maar ook mooi op te leveren!
  • ACHTER DE KOFFIEMACHINE; je hoeft geen officiële barista te zijn, maar ervaring met een koffiemachine en de basis van latte art is wel een vereiste. Je vindt het bovendien leuk om de steunpilaar van het team te zijn en houdt graag alles tegelijk in de gaten, want bij ons is de plek achter de bar/machine DÉ overzichtsplek!
  • IN DE BEDIENING; ervaring is een pré, vooral in een vergelijkbare omgeving, maar met de juiste instelling kom je een heel eind. Je houdt van knallen, ziet altijd overal werk, bent een enorme multitasker en vindt het fantastisch om anderen in de watten te leggen!

EN HET LIEFST HEBBEN WE JE ZELFS OVERAL INZETBAAR!

Daar helpen we je bij; je krijgt een mentor, we hebben werkwijzers en werken je zorgvuldig in. In ons team zitten veel alleskunners en dus blijf je lekker lang leren!

EN OH JA, WE ZOEKEN OOK EEN NIEUWE FLOORMANAGER! Dit is natuurlijk iemand met een bak relevante ervaring, een opgeruimd karakter, talent voor leidinggeven en een flink verantwoordelijkheidsgevoel. Mede-eigenaarschap is op termijn een optie!

 

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met je CV naar info@deontdekkingutrecht.nl. In de mail horen we graag meteen iets over je beschikbaarheid!

Goed om je te realiseren: we eisen minimaal 1 weekenddag beschikbaarheid (want we willen allemaal wel eens een weekend vrij, terwijl het dan juist het drukst is) en als je graag alle feestdagen naar festivals wilt, dan gaat dit bij ons echt niet, al proberen we de feestdagen eerlijk te verdelen. (We zijn alleen beide Kerstdagen en nieuwjaarsdag dicht.)

Ook goed om te weten: we betalen CAO-conform in schaal 2. Je kunt makkelijk googelen wat dit inhoudt voor jouw leeftijdscategorie. Je start bij ons vrijwel altijd op een 0-uren contract (we werken niet met ZZP’ers), maar bij wederzijds “blij zijn” bieden we graag een vast urencontract aan en dat kan tussen de 16 en 36 uur liggen.

We zijn zuinig op ons warme, hechte en vaardige team; als de eerste kennismaking bevalt vragen we je een paar uur te komen proefdraaien op de vloer; ook die ‘klik’ is belangrijk!

IETS MEER ACHTERGRONDINFO: Ons team, ons kapitaal
Ons gezellige team is informeel, vrolijk, warm, efficiënt, flexibel en divers. Dat houdt de Ontdekking laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt hard gewerkt en op alle plekken bijgesprongen, zodat vrijwel iedereen uit de voeten kan in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de espressomachine. Er wordt ook veel gelachen, meegeleefd en lastige dingen worden door het team gezamenlijk opgevangen.

Het team bestaat uit twee groepen: de vaste kern, met mensen die voor een vast aantal uren in dienst zijn, en het flex-team, met vooral studenten, die afhankelijk van hun collegerooster meer of minder uren maken. Wil je solliciteren, lees dan even wie we op termijn weer zoeken en mail ons dan!

Het FLEX-team van de Ontdekking: Collega’s in dit team worden flexibel ingezet, waarbij zoeken naar een win-win: we houden zoveel mogelijk rekening met je andere bezigheden (je collegerooster bijv) en je gewenste uren, maar vragen ook aan jouw kant flexibiliteit wanneer nodig. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, waarvan ook minimaal één weekenddag. In verband met de natuurlijke groei van het team zoeken we vaak jonge studenten die bijvoorbeeld net beginnen in Utrecht en de komende jaren bij ons wil werken. Ervaring in de horeca en specifiek met een espressomachine met melkopschuimer is een pre, en vrijwel een must als je de twintig gepasseerd bent. Hoewel we veel internationale gasten ontvangen en basisspreekvaardigheid in het Engels dus belangrijk is, is de interne voertaal Nederlands en nemen we alleen collega’s aan die vloeiend Nederlands spreken.

Wil je solliciteren op een plek in het flex-team? Mail dan je CV met vermelding van je ervaring, je barista-/keuken-vaardigheden en beschikbaarheid (week/weekend, aantal dagen per week) én een korte motivatie naar Ilse op: info@deontdekkingutrecht.nl. Weet wel dat we dus op zijn vroegst in augustus/september weer versterking zoeken.

Het VASTE team van de Ontdekking: Ons team met vaste collega’s in loondienst is de stabiele kern van de Ontdekking. Zij zijn op alle plekken binnen de Ontdekking inzetbaar, wat betekent dat ze allen moeiteloos mooie cappuccino’s zetten, met plezier broodjes en ontbijtjes maken en snel zijn in de bediening. Of ze werken in de keuken en maken daar de patisserie, de soepen en al het andere lekkers. De keukenhelden lopen ook regelmatig mee in de zaak als het druk is voor de bediening, en de toppers uit de bediening springen ook bij in de keuken als daar de piek ligt. Daarbij pakken ze samen de afwas op. Ze spreken allemaal vloeiend Nederlands, werken minimaal 2 dagen per week, met CAO-conforme arbeidsvoorwaarden en verbinden zich voor een langere tijd aan ons. Het team zit maandelijks bij elkaar om ook buiten het operationele werk verantwoordelijkheden te delen en de Ontdekking verder te brengen. Voor tussenjaar-collega’s komt er weer plek vanaf augustus / september. Voor sollicitanten die een vaste baan zoeken voor de komende jaren maken we graag plek als het klikt. Wil je solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar Ilse via info@deontdekkingutrecht.nl.