Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
LET OP: Heel de zomer elke dag open van 9-17 uur: welkom!

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur. Je vindt bij ons meergranen broodjes van onze lokale held Carl Siegert, natuurlijk met ons eigen huisgemaakte beleg, zoals de vegan tonijnsalade (terug van weggeweest op veler verzoek) of een fijne pita met muhammara en whipped feta. Of misschien hunker je naar de burrata met gekarameliseerde perzik (ook heel lekker met parmaham erbij!) of de Babylon brunch, waarbij je je pita volstopt met labneh, komkommer, paprika, feta, olijven, hummus en dukkah. We hopen dat je favoriete vakantieherinningen spontaan opkomen! 

Processed with VSCO with a4 preset

Liever een salade tijdens de lunch? We hebben een heerlijke frisse zomerse pokébowl en een supergezonde buddha bowl met kleuren en smaken waar je gelukkig én fit van wordt. Houd je wel ruimte over voor een minitaartje na afloop? 

Bekijk hier de volledige menukaart!

Helaas lukt het ons niet meer om lunchboxen in te pakken en mee te geven.  Een broodje, yoghurt of taartje meenemen kan natuurlijk wel altijd! En op zomerse dagen kun je een picknickmand bestellen! Klik hier voor meer info!