Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur. Je vindt bij ons meergranen broodjes van onze lokale held Carl Siegert, natuurlijk met ons eigen huisgemaakte beleg, zoals de nieuwe mexican eiersalade, een eigenzinnige versie van de caprese of de Japanese style makreel. Met de nieuwe menukaart hebben we ook een fijn pitabroodje met pulled chicken shoarma of juist onze nieuwe baba ganoush. We hopen dat je favoriete vakantieherinningen spontaan opkomen! 

Processed with VSCO with a4 preset

Liever iets warms tijdens de lunch? We hebben altijd een verse soep op het vuur en hebben 2 warme lunchgerechten: een Siciliaanse lasagna met pane carasau en onze vertrouwde chili sin carne met tortillachips. 

Deze zomer zorgen we ook dat er altijd een salade van de week op het menu staat!

Lunchbox  Niet alleen een broodje, maar zin in uitgebreid en gevarieerd lunchen voor thuis of in het park? Bestel dan bij ons de lunchbox! Die vullen we belegde broodjes, een klein soepje, een frisse salade, een kleine warme fritatta en een ieniemienie taartje als dessert. Voor 16,- per persoon heb je zo van alles wat! Je mag er altijd een meeneem-drankje bij bestellen om samen te kunnen proosten! De lunchbox kan voorzien van bestek en servies met je mee in een mooie picknickmand die je dan later weer bij ons terug brengt. Maar hij kan ook in gebaksdozen met je mee! Bestel de lunchbox of picknickmand (18 euro per persoon inclusief een drankje) minimaal 1 dag van tevoren! (of bel even, misschien kan het op rustige momenten wel tussendoor)