Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17 uur. Afhalen kan ook! 030-7514719

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur, zeker in deze gekke tijden. Dus waarom niet een ommetje maken, een frisse neus halen en bij ons even neerstrijken voor de lunch!

Processed with VSCO with a4 preset

Onze favoriete meergranen broodjes van Carl Siegert uit Harmelen beleggen we graag voor je! De Mexican pulled chicken mag ook op een broodje, maar anders krijg je hem in een wrap van ons! Daarnaast hebben we altijd een dagsoep, een salade en twee warme gerechten: op dit moment een curry met naan-brood of de bobotie met rijst. Vakantiegevoel op je bord!

Ben je een late ontbijter? De ontbijtbowls, zoals de yoghurt met huisgemaakte granola, zijn de hele dag verkrijgbaar! En soms is er ook nog een heerlijk knapperig croissantje over! Om je vingers bij af te likken. (en daarna goed je handen wassen!)

Processed with VSCO with a4 preset

Natuurlijk kun je de broodjes, croissants en yoghurt ook afhalen en meenemen. Verliefde op de warme lunchgerechten? We voorzien ze van een soepje vooraf en een dessertje na en dan krijg je het totaalpakketje mee voor 15,- per persoon en thuis in de avond op te warmen. Tot 17 uur bij ons af te halen.