Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open voor afhalen van 9-16 uur, weekend 10-16 uur. In het weekend bezorgen we in de ochtend tot maximaal 15 minuten fietsen. Bel je bestelling door op 030-7514719.

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur, zeker in deze gekke tijden. Dus waarom niet een ommetje maken, een frisse neus halen en bij ons even iets lekkers halen voor de lunch!

Processed with VSCO with a4 preset

Onze favoriete meergranen broodjes van Carl Siegert uit Harmelen beleggen we graag voor je, met een Indonesische pulled chicken, of een Tokyo ‘eier’salade met zeewiermayo bijvoorbeeld! Daarnaast hebben we altijd een dagsoep, een salade en twee warme gerechten: op dit moment een bietenrisotto van boekweit of een stoofpannetje ‘Marrakesh’ met couscous. Vakantiegevoel op je bord! 

Lunchbox  Niet alleen een broodje, maar zin in uitgebreid en gevarieerd lunchen? Bestel dan bij ons de lunchbox! Die vullen we belegde broodjes, een klein soepje, een frisse salade, een kleine warme fritatta en een ieniemienie taartje als dessert. Voor 16,- per persoon heb je zo van alles wat! Je mag er altijd een meeneem-drankje bij bestellen om samen te kunnen proosten! De lunchbox kan voorzien van bestek en servies met je mee in een mooie picknickmand die je dan later weer bij ons terug brengt. Maar hij kan ook in gebaksdozen met je mee! Bestel de lunchbox of picknickmand (18 euro per persoon inclusief een drankje) minimaal 1 dag van tevoren! (of bel even, misschien kan het op rustige momenten wel tussendoor)

Processed with VSCO with a4 preset

De warme gerechten zullen we weer op de menukaart zetten als we weer open mogen. Tot die tijd kunnen jullie op veel plekken heerlijke warme maaltijden afhalen of laten bezorgen.