Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur. Je vindt bij ons meergranen broodjes van onze lokale held Carl Siegert, natuurlijk met ons eigen huisgemaakte beleg, zoals de vegan tonijnsalade (terug van weggeweest op veler verzoek), een broodje Koreaanse kip en fijne pita met muhammara en whipped feta. Of misschien hunker je naar de geitenbrie met gekarameliseerde peer of de Babylon brunch, waarbij je je pita volstopt met labneh, komkommer, paprika, feta, olijven, hummus en dukkah. We hopen dat je favoriete vakantieherinningen spontaan opkomen! 

Processed with VSCO with a4 preset

Liever iets warms tijdens de lunch? We hebben een heerlijke Franse lentequiche met groene asperge en blauwe kaas en natuurlijk is er altijd huisgemaakte soep. Houd je wel ruimte over voor een minitaartje na afloop? 

Liever een salade bij je goede voornemens? De shoarma bloembowl zit bomvol groenten, want we maken de shoarma van bloemkool en champignons. We serveren hem met rauwkost en een fantastisch knoflooksaus. Een koud gerecht, maar toch hartverwarmend met een heerlijke pita erbij! Mooi én gezond! Je mag je vingers aflikken.

Bekijk hier de volledige menukaart!

Helaas lukt het ons niet meer om lunchboxen in te pakken en mee te geven.  Een broodje, yoghurt of taartje meenemen kan natuurlijk wel altijd! En op zomerse dagen kun je een picknickmand bestellen! Klik hier voor meer info!