Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Lunch

Lunch
Goed lunchen zorgt ervoor dat je de rest van de dag energie hebt, lekker lunchen is bovendien goed voor je humeur. Je vindt bij ons meergranen broodjes van onze lokale held Carl Siegert, natuurlijk met ons eigen huisgemaakte beleg, zoals de Toscaanse eiersalade (maar dan vegan), een warm broodje pulled chicken op zijn Marrakesh en fijne pita met hummus. Of misschien hunker je naar gorgonzola uit Italië die we combineren met gekarameliseerde peren of ga je juist voor de parmaham met mascarpone en de lekkerste zontomaatjes die wij ooit geproefd hebben. We hopen dat je favoriete vakantieherinningen spontaan opkomen! 

Processed with VSCO with a4 preset

Liever iets warms tijdens de lunch? We hebben altijd een verse soep op het vuur en hebben 2 warme lunchgerechten: een Pasta al forno met orechietti-pasta uit Puglia en onze versie van de Aloo Cobi, een zacht pittige tomatencurry met aardappel en bloemkool die we serveren met kokosrijst en papadums. Houd je wel ruimte over voor een minitaartje na afloop? 

Deze winter is onze saladebowl een kleurrijk geheel van zoete aardappel, linzen, bietjes, feta (kan ook met vegan feta) en komkommer met een heerlijke frambozendressing. Je mag je vingers aflikken.

Bekijk hier de volledige menukaart!

Helaas lukt het ons helaas niet meer om lunchboxen in te pakken en mee te geven.  Een broodje, yoghurtje of taartje meenemen kan natuurlijk wel altijd!