Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Allergieën enzo

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de effecten van voeding op hun lichaam en gezondheid. We proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen, met een gezonde dosis nuchterheid.

Gluten
We hebben altijd glutenvrij brood in huis, onze bouillon is glutenvrij en we hebben altijd een glutenvrije taart op de menukaart. Wees er met ernstige allergieën bewust van dat er wel gluten rondwaren in onze keuken. We houden het zoveel mogelijk gescheiden, maar we hebben geen aparte bereidingsruimte.

Lactose
Alle koffies kunnen we met sojamelk maken en we hebben standaard soja-yoghurt in huis. Zo is lactose prima te vermijden. Bij soja-koffie serveren we dan ook pure chocolaatjes.

Vegetarisch
Er staan standaard een aantal vegetarische broodjes op de kaart en ook de quiche is er in een vegetarische variant. De huisgemaakte soepen zijn vrijwel altijd vegetarisch en er kan veel op verzoek worden weggelaten

Veganistisch
Het broodje hummus met avocado en tomaat is heerlijk! De arabic night smoothie is ook veganistisch en veel van onze soepen ook. Een veganistische salade behoort op verzoek altijd tot de mogelijkheden.

Veganistisch high-tea’en of lactose én glutenvrij high-tea’en
Niks is onmogelijk, maar dit is voor ons wel lastig. De taarten bevatten allemaal lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Je kunt ons altijd bellen voor overleg, maar is dit belangrijk voor je, dan is lunchen een betere optie dan high-tea’en. En dat maken we dan net zo gezellig voor je!

Klik hier voor de volledige allergenenlijst