Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.

Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Allergieën enzo

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de effecten van voeding op hun lichaam en gezondheid. We proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen, met een gezonde dosis nuchterheid.

Gluten
We hebben altijd glutenvrij brood in huis, onze bouillon is glutenvrij en we hebben altijd een glutenvrije taart op de menukaart. Wees er met ernstige allergieën bewust van dat er wel gluten rondwaren in onze keuken. We houden het zoveel mogelijk gescheiden, maar we hebben geen aparte bereidingsruimte.

Lactose
Alle koffies kunnen we met sojamelk of havermelk maken en we hebben standaard soja-yoghurt in huis. De soep is meestal ook zonder room. Zo is lactose prima te vermijden. Bij soja/haver-koffie serveren we dan ook pure chocolaatjes.

Vegetarisch
Er staan standaard een aantal vegetarische broodjes op de kaart en ook bij de warme lunch is er altijd minimaal één vegetarische variant. De huisgemaakte soepen zijn vrijwel altijd vegetarisch en er kan veel op verzoek worden weggelaten

Veganistisch
Het broodje hummus met gegrilde groenten is heerlijk! De arabic night smoothie is veganistisch en veel van onze soepen ook. Een veganistische salade behoort op verzoek altijd tot de mogelijkheden. Op dit moment staat in onze taartenvitrine de Crazy Wacky taart – een vegan chocoladetaart en die blijft de hele winter vast op de menukaart.

High tea’en met allergieën
Glutenvrij high tea’en kan! Wel graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren, zodat we het kunnen voorbereiden. Helaas is lactosevrij of vegan high tea voor ons lastig. De taarten bevatten, buiten de crazy wacky allemaal lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Lunchen is dan een betere optie en dan neem je een lekker taartje toe!

Klik hier voor de volledige allergenenlijst