Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Versterking gezocht in de keuken!

Altijd al in één van de leukste dagzaken van Utrecht willen werken? Er komt ruimte in ons keukenteam en misschien zijn we op zoek naar jou!

Impressie ontbijt

We serveren niet alleen goed belegde broodjes, maar maken ook alle taarten, beleg, salades etc. zelf. Daarbij werken we met een paar uitdagingen in ons oude karakteristieke pand: de keuken is klein en bovendien gesplitst in een deel beneden (voorbereiding, opslag en spoel) en een deel boven (afmaakkeuken). We zijn allemaal erg fit door al dat trappen lopen 😉 en houden van de creativiteit die het werken met deze beperkingen vereist.

We zijn blij met een hecht team en om de wisselende pieken op te vangen hebben we nogal wat ‘allrounders’ rondlopen – collega’s uit de bediening die even bijspringen in de keuken en andersom.

We bieden een dienstverband van 24 à 32 uur, dat we idealiter enigszins flexibel invullen zodat we ook vakanties onderling kunnen opvangen. Daarbij gaan we uit van één vaste weekenddag op het rooster én één vaste weekenddag vrij, zodat het voor ons werkbaar blijft en het ook op de lange termijn leuk blijft voor jezelf!

Heb jij ervaring in een vergelijkbare keuken, affinititeit met koken en internationale gerechten, maar ook affiniteit met koffie en bediening (misschien wil je het zelfs het liefst combineren?)? Ben je flexibel en vind je het niet erg om soms vroeg op te staan, ook in het weekend? Mail dan je CV met een toelichting van je sollicitatie naar ilse@deontdekkingutrecht.nl.

Een koksopleiding is geen vereiste, de intentie om de komende jaren het keukenteam te komen versterken is dat wel. 🙂