Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Valentijnsdag

Het is bijna zo ver: de dag dat we de liefde centraal stellen, Valentijnsdag. En we weten allemaal: vaak gaat de liefde door de maag. Dus we helpen jullie graag je geliefde te verrassen met heerlijkheden!

Natuurlijk zijn onze ontbijtboxen, lunchboxen en high tea’s (in 3 varianten) een heerlijke manier om je geliefde te verrassen! Je kunt de boxen ook op zaterdag ophalen en de laatste finishing touch thuis doen op zondag. We zorgen er uiteraard voor dat de liefde je tegemoet spat uit de box en daarna op de tafel!

Verklaar je liefde in chocolade… Wie is daar niet gevoelig voor? Een chocoladehart en dan met je eigen naam erop! Of die van jullie beiden? Persoonlijk, lief én lekker! Je geeft ons door welke naam (of namen) erop mogen en je haalt hem 1 of 2 dagen later op (9,95). Smelten gegarandeerd! Je hart is van ruby chocolade gemaakt, ingelegd in een plak heerlijke volle pure chocolade. Voor een mooi contrast schrijven we de namen in witte chocolade.

Wil je je liefdesverklaring per post verzenden, dan leveren we er een gewatteerde envelop bij en pakken we het extra goed in, zodat hij als brievenbuspakketje verstuurd kan worden. Het blijft een kwetsbaar product, dus er kan een barstje in komen, maar je gebaar komt zeker over!

Valentijns-bakpakket… Wil je een hobbybakker verrassen of zelf thuis een fantastische liefdestaart serveren, bestel dan ons Crazy Love bakpakket! Een heerlijke vegan chocoladetaart met romantische hartjes als topping die je zelf bakt met onze ingrediënten en aanwijzingen.

Het bakpakket bomvol heerlijke afgewogen ingrediënten is smaakvol ingepakt in het thema – de liefde springt je tegemoet. Je kunt een versie bestellen in mooi cellofaan verpakt of een versie in een verzenddoos die per post kan worden opgestuurd. Dat laatste kun je zelf doen of door ons laten doen. De pakketten zijn verkrijgbaar zonder bakvorm óf met een siliconen bakvorm in de vorm van een hart*!

*zolang de voorraad strekt

Liever iets kleins geven, tijdens een ommetje? Gezellig! We hebben mooie hartvormige taartjes op een stokje! Bijvoorbeeld de carrot cake met witte chocolade (4,95). Lief en lekker on the go!