Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!
STOM: onze telefoon is kapot, sorry!

 
 

Welkom-Bienvenido-Bienvenu-Welcome-Benvenuto!

LET OP: van zondag 20 februari tot en met woensdag 23 februari sluiten we onverwacht onze deuren vanwege het aantal coronabesmettingen in ons team. We hopen dat dit ons laatste staartje is van de pandemie, zodat we vanaf donderdag 24 februari weer open kunnen en de mooie opgaande lijn met alle versoepelingen kunnen vasthouden! Sorry, tot snel!

Wat leuk dat je ons online opzoekt! We mogen weer open en je dus bij ons aan tafel ontvangen, hoera!! We zijn er weer elke dag en voor nu van 9-17 uur met vanaf 14 uur de mogelijkheid om te high tea'en! Gezellig als je komt! (zodra we zo weer open zijn, zie het bericht bovenaan deze pagina)

 

 

 

Klik hier voor de pagina met de menukaart! 

Net als veel andere horecazaken en ook bedrijven in andere sectoren doen we ons best om deze heropening soepel te laten verlopen, ondanks de onvermijdelijke uitstroom van collega's die we afgelopen maanden weer hebben gehad en de uitdagingen van nieuwe collega's die ingewerkt probeerden te raken voor de lockdown en nu weer nóg nieuwere collega's gaan inwerken. Dat gaat vast niet zonder slag of stoot, dus we hopen op je begrip als iets wat langer duurt, onverwacht op is of we even iets moeten navragen. We hebben er in elk geval ontzettend veel zin in, dus laten we samen genieten van elke stap richting het oude normaal!

 

Reserveren in ons oude reisbureau is niet nodig en niet mogelijk, tenzij je met een grotere groep komt (vanaf 4 personen, want we hebben maar weinig van dit soort tafels op dit moment) of als je komt voor een high tea. Reserveren voor een high tea kan vanaf 2 personen, elke dag vanaf 14 uur. Kijk hier voor meer informatie. 

Nu dat onze focus weer vol op onze gasten binnen ligt, kunnen we helaas geen ontbijtboxen, lunchboxen of high tea's meer inpakken voor thuis. Wel kun je altijd langs komen voor het afhalen van een broodje, een taartje of een lekker drankje natuurlijk!