Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open voor afhalen van 9-16 uur. Bel je bestelling door op 030-7514719,

 
 

Welkom-Bienvenido-Bienvenu-Welcome-Benvenuto!

We waren weer open! We hadden net de menukaart herzien en toen moesten we weer dicht. We zagen het aankomen en we begrijpen volkomen dat de volksgezondheid de hoogste prioriteit is. Toch is het wel even slikken!

Gelukkig mogen we nog take away doen, dus we zorgen er graag voor dat jullie er thuis een feestje van kunnen maken! We zijn de take away kaart op dit moment aan het ontwikkelen, dus die staat heel snel online. Van de menukaart kun je in elk geval onze broodjes, taartje en drankjes meenemen!

Fijn als je komt! Doe wel voorzichtig, houd afstand, draag een mondkapje en wees aardig voor jezelf en anderen!

We kijken er ENORM naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!!

Afhalen van veel van de menukaart is mogelijk, ook de specials:

  • Velen van jullie kenden ze al: onze picknickmanden. Hoe leuk om die nu te bestellen om lekker te picknicken op je eigen bank! Kijk hier voor meer informatie.
  • Haal je high-tea lekker af en stal alles thuis mooi uit! Lees hier meer.
  • Ontbijt is altijd al één van onze favoriete maaltijden geweest, dus we pakken graag een versie voor je in: de relax-ontbijtbox met heerlijke croissants, yoghurtjes met granola, broodjes met beleg, bananenbrood en frisse smoothies. Vanaf 2 personen af te halen en relaxed je dag beginnen! Lees hier meer!
  • Afhalen van de specials graag op reservering.