Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Pasen: let’s be happy easter bunnies

Pasen 2021 is in zicht! De eerste babyganzen zijn gespot, de narcissen bloeien uitbundig en we vragen elkaar hoe het ook alweer zat met de zomertijd – kortom: het is voorjaar!

Wij helpen je graag om er weer een thuisfeestje van te maken met Pasen! Uiteraard geven we onze ontbijtboxen, lunchboxen en high-tea’s een vrolijk Paastintje! En daarnaast presenteren we onze Paasspecials: een Paas-thuisbakpakket om een heerlijke vegan chocolade-driptaart op tafel te zetten (of cadeau te doen), schattige chocoladepaashaasjes en knutselfpakketjes om die met de kinderen zelf na te maken én mooie plakken Paaschocolade die we helemaal op naam voor je maken! Lees hieronder alle informatie en bestel op tijd!

Paasontbijt en Paaslunch

We bieden je de keuze uit een heerlijk Paasontbijt of een Paaslunch, net wat je meer aanspreekt. Waarschijnlijk maak je van beiden je eigen brunch, want Pasen leent zich nu eenmaal voor een eindeloze ontbijt/lunch overgang. Ons Paasontbijt bestaat uit croissants met boter en jam, mini-chocoladecroissants, verschillende soorten brood en luxe beleg (met scrambled eggs die zelf in no time op tafel zet!), yoghurtjes met Paasgranola, een black rice puddinkjes met mango en amandel, gele en groene Paassmoothies en natuurlijk een overheerlijk Paastaartje. Het paasontbijt kost 17,50 per persoon en is te bestellen in een afgebakken versie (dan hoef je alleen die scrambled eggs nog even te bakken) of een koelkast-klaar versie, waarbij je ook het brood thuis afbakt. De koelkast-klaar-versie kun je dus ook van tevoren ophalen, zelfs al twee dagen van tevoren als je wilt. De ontbijtbox is natuurlijk ook vegetarisch en zelfs veganistisch te bestellen.

De Paaslunch legt de nadruk iets meer op hartig en warm: in je box zitten frittata’s met spinazie en ei, een broccolisoepje met kwartelei, verschillende soorten brood met luxe beleg en een heerlijke voorjaarssalade met veel groen. Natuurlijk voegen we ook hier ook een Paastaartje toe als dessert. Misschien wil je wel een feestelijk flesje prosecco erbij bestellen, ook leuk om te mixen met verse jus tot een mimosa. De lunchbox wordt opwarm-klaar voor je voorbereid: je bakt thuis de broodjes even af en warmt de soep en frittata’s kort op en je krijgt van ons natuurlijk alle instructies die je daarvoor nodig hebt. De lunchbox kost ook 17,50 per persoon en is natuurlijk ook vegetarisch of zelfs veganistisch te bestellen.

KIDS: Heerlijk om ze aan de ontbijt/brunch of lunchtafel erbij te hebben en ze een beetje mee te laten snoepen, maar ook hun eigen lekkers te bieden. Daarom hebben we kidsboxen waarin we een appel- of perensapje stoppen, een lekkere croissant, een mini-chocoladecroissantje, wat broodjes, een vrolijk zoet belegje en een trosje druiven.

Woon je binnen 15 minuten fietsen volgens Google maps, dan bezorgen we je bestelling ook met liefde voor je! Normaal bezorgen we tussen 9.30 en 10.15 uur, maar deze dagen fietsen we beide Paasdagen waarschijnlijk de hele ochtend, reserveer op tijd je plekje!

Paas high-tea

Waarom zou je met Pasen niet lekker lunchen met een high tea? De perfecte gelegenheid ervoor! Onze normale high tea is al heel leuk om te serveren en natuurlijk geven we er een mooi Paastintje aan! Kijk even op de high tea pagina om te kiezen tussen de mini high tea, de Engelse of de luxe variant.

Paas-thuisbakpakket

Pasen is voor ons: chocolade-tulband-dripcake met vrolijke voorjaarsdecoratie! Die wil jij toch ook thuis serveren? Met ons thuisbakpakket maak je hem heel makkelijk zelf. Het pakket is er met een siliconen tulband-bakvorm en is natuurlijk ook zonder bakvorm verkrijgbaar. Het pakket is prachtig ingepakt en daarom ook heel leuk om cadeau te geven. We kunnen het pakket zelfs voor je opsturen naar iemand die je wilt verrassen!

Paas-knutselpakketjes

Sinds het succes van de Kerst-knutselpakketten weten we hoe leuk kids het vinden om hun eigen chocolade-lollies te maken. Wij knutselen zelf alvast de marshmellows op een stokje, maken lange oren en neusjes van chocolade en leveren de grappige oogjes en de smeltchocolade. Zo kunnen ook jonge kinderen lekker aan de slag om hun eigen Paashaasjes te maken! Het knutselpakket kost 9,95 en bevat alles voor 4 schattige haasjes.

Chocolade-Paaswensen

Dit voorjaar betekent nog meer dan ooit licht aan het eind van de winter, dus wil jij iemand iets liefs wensen of een hart onder de riem steken – vertel ons dan welke (korte 😉 boodschap wij op de Paaschocolade schrijven en wij zorgen dat je de ontvanger een glimlach op het gezicht bezorgt! We moeten nog heel even doorbijten voor alles weer normaal is, dus laten we dat dan maar doen in chocolade!