Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Ons terrasje is open van 12-16 uur, ter plekke te reserveren :-) Elke weekdag open voor afhalen van 9-16 uur, weekend 10-16 uur. In het weekend bezorgen we in de ochtend tot maximaal 15 minuten fietsen. Bel je bestelling door op 030-7514719.

Moederdag: verras haar met een box vol lekkers

Wat een geluk: velen van ons de hebben liefste moeder van de hele wereld! In deze gekke tijd willen we haar toch even in het zonnetje zetten. Dat kan door bij ons een box vol lekkers te bestellen. Het kan in veel varianten!

Speciaal voor moederdag pakken we een mini-high tea voor je in: scones met clotted cream en jam en vier verschillende soorten mini-taartjes. Vanaf 1 persoon verkrijgbaar en ook mogelijk om gesplitste boxjes te maken, zodat je op afstand samen kunt genieten.

Processed with VSCO with a4 preset

Moederdag is natuurlijk ook dé gelegenheid bij uitstek om een ontbijtbox of high tea te bestellen. Net zo feestelijk als altijd en speciaal voor moederdag stoppen we een vrolijke gerbera en een chocolade-hartje in de doos.

Je kunt de boxen eventueel ook al op zaterdag afhalen en dan leggen we je uit hoe je er zelf de laatste hand aan legt. Reserveer op tijd, er is veel belangstelling voor en we zullen de bestellingen dan ook over de dag moeten spreiden.