Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel!
Elke weekdag open van 8-17 uur, weekend van 9-17 uur: welkom!

Altijd al willen werken bij de Ontdekking?

Grijp je kans!

Vanaf oktober komt er plek in ons vaste team, zowel in de keuken als in de bediening / achter de bar. Ons team is warm, gezellig, fanatiek en all-round, wat wil zeggen dat iedereen graag multitaskt en verder kijkt dan zijn neus lang is. Even tussendoor een broodje maken in de keuken, even een korf door de vaatwasser of even een ingewikkelde reservering aannemen – we doen zoveel mogelijk samen en houden rekening met persoonlijke voorkeuren en sterke kanten.

We maken daarbij wel onderscheid in een basispositie in de keuken of juist in de bediening, waarbij we het liefst werken met collega’s die beiden leuk vinden, maar zich in één van beiden extra specialiseren. Daardoor word je namelijk écht goed in de patisserie of de warme lunchgerechten óf juist écht goed achter de bar. Goed eten én goede koffie, het is beiden even belangrijk en het zijn beiden onderschatte ambachten.

Houd jij van knallen samen in een fijne sfeer, houd je van aandacht voor duurzaam en win-win situaties, ben je flexibel en meestal vrolijk? En ben je op zoek naar een vaste baan voor 18-32 uur per week? Mail ons dan op info@deontdekkingutrecht met je CV en een korte motivatie! Of loop eens binnen!