Elke dag open van 9-17: reserveer per mail of telefoon. Afhalen kan ook! Dat geldt ook voor high-tea, picknickmand en ontbijtbox!
Welkom op 2 locaties: aan de Voorstraat (7 dagen per week) en op onze tweede locatie aan de Veilinghaven (woe-zo). Contact: 030-751 47 19 of info@deontdekkingutrecht.nl.

Werken bij de Ontdekking

Versterking gezocht in de keuken!
We zoeken een nieuwe collega in de keuken! Onze leuke en hechte team heeft ruimte voor een nieuwe aanwinst voor 24 à 32 uur per week. Een koksopleiding is niet vereist, affiniteit met koken, internationale gerechten, koffie en bediening wel. Daarbij is ervaring in een vergelijkbare keuken een grote pré: we serveren niet alleen goed belegde broodjes, maar maken ook alle taarten, beleg, salades en een aantal warme lunchgerechten zelf. Daarbij werken we met een paar uitdagingen in ons oude karakteristieke pand: de keuken is klein en bovendien gesplitst in een deel beneden (voorbereiding, opslag en spoel) en een deel boven (afmaakkeuken). We zijn allemaal erg fit door al dat trappen lopen en houden van de creativiteit die het werken met deze beperkingen vereist.
We zijn blij met een hecht team en om de wisselende pieken op te vangen hebben we nogal wat ‘allrounders’ rondlopen – collega’s uit de bediening die even bijspringen in de keuken en andersom.
We bieden een dienstverband van 24 à 32 uur, dat we idealiter enigszins flexibel invullen zodat we ook vakanties onderling kunnen opvangen. Daarbij gaan we uit van één vaste weekenddag op het rooster én één vaste weekenddag vrij, zodat het voor ons werkbaar is en het ook op de lange termijn leuk blijft voor jezelf!
Ben je flexibel en vind je het niet erg om soms vroeg op te staan, ook in het weekend? Mail dan je CV met een toelichting van je sollicitatie naar ilse@deontdekkingutrecht.nl.

Ons team, ons kapitaal
Ons gezellige team is informeel, vrolijk, warm, efficiënt, flexibel en divers. Dat houdt de Ontdekking laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt hard gewerkt en op alle plekken bijgesprongen, zodat vrijwel iedereen uit de voeten kan in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de espressomachine. Er wordt ook veel gelachen, meegeleefd en lastige dingen worden door het team gezamenlijk opgevangen.

Het team bestaat uit twee groepen: de vaste kern, met mensen die voor een vast aantal uren in dienst zijn, en het flex-team, met vooral studenten, die afhankelijk van hun beschikbaarheid meer of minder uren maken. We zoeken met regelmaat uitbreiding van ons flex-team en ontvangen vaak open sollicitaties waar we erg vereerd mee zijn. Wil je ook open solliciteren?

Vanaf november hebben we in het vaste keukenteam én in het flex-team weer ruimte voor versterking, vooral voor mensen met relevante ervaring. 

(Bij onze tweede zaak Pesto bij de Veilinghaven zijn we ook op zoek naar versterking: we zoeken per 1 november een bedrijfsleider, een deeltijdkok, een vaste collega voor de bediening en flex-collega’s voor 2 avonden per week, zie www.pesto-utrecht.nl!)

Het FLEX-team van de Ontdekking: Mensen in dit team worden flexibel ingezet, waarbij zoeken naar een win-win: we houden zoveel mogelijk rekening met je andere bezigheden (je collegerooster bijv) en je gewenste uren, maar vragen ook aan jouw kant flexibiliteit wanneer nodig. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, waarvan ook minimaal één weekenddag. In verband met de natuurlijke groei van het team zoeken we vaak jonge mensen die bijvoorbeeld net beginnen met studeren en de komende jaren bij ons wil werken. Mannen hebben een streepje voor, in verband met de teamsamenstelling. Ervaring in de horeca en specifiek met een espressomachine met melkopschuimer is een pre, en vrijwel een must als je de twintig gepasseerd bent.

Wil je open solliciteren op een plek in het flex-team? Geef dan je CV met vermelding van je ervaring, je barista-vaardigheden en beschikbaarheid (week/weekend, aantal dagen per week) én je motivatie persoonlijk af bij de Ontdekking.

Het VASTE team van de Ontdekking: Ons team met vaste collega’s in loondienst is de stabiele kern van de Ontdekking. Zij zijn op alle plekken binnen de Ontdekking inzetbaar, wat betekent dat ze allen moeiteloos mooie cappuccino’s zetten, met plezier broodjes en ontbijtjes maken en snel zijn in de bediening. Of ze werken in de keuken en maken daar de patisserie, de soepen en alle andere lekkers. De keukenhelden lopen ook regelmatig mee in de zaak als het druk is voor de bediening, en de toppers uit de bediening springen ook bij in de keuken als daar de piek ligt. Daarbij pakken ze samen de afwas op. Ze werken allemaal minimaal 3 dagen per week en minimaal 24 uur, met CAO-conforme arbeidsvoorwaarden en verbinden zich voor een langere tijd aan ons. Het team zit maandelijks bij elkaar om ook buiten het operationele werk verantwoordelijkheden te delen en de Ontdekking verder te brengen. Wil je solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar ilse@deontdekkingutrecht.nl.