Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Werken bij de Ontdekking

Ons team, ons kapitaal
Ons gezellige team is informeel, vrolijk, efficiënt, flexibel en divers. Dat houdt de Ontdekking laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Er wordt hard gewerkt en op alle plekken bijgesprongen, zodat vrijwel iedereen uit de voeten kan in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de espressomachine. Er wordt ook veel gelachen, meegeleefd en lastige dingen worden door het team gezamenlijk opgevangen.

Het team bestaat uit twee groepen: de vaste kern, met mensen die voor een vast aantal uren in dienst zijn, en het flex-team, met vooral studenten, die afhankelijk van hun beschikbaarheid meer of minder uren maken. We zoeken met enige regelmaat uitbreiding van ons flex-team en ontvangen vaak open sollicitaties. Wil je ook open solliciteren?

Vanaf januari hebben we naar verwachting in het vaste team én in het flex-team weer ruimte voor versterking, vooral voor mensen met relevante ervaring. Op dit moment zoeken we vooral collega’s die een vaste weekenddag wil werken.

NIEUWS: vanaf februari/maart start ons nieuwe concept Pesto bij de Veilinghaven. Daarvoor zijn we op zoek naar fulltimers en parttimers in alle disciplines: een chef-kok, koks, een bedrijfsleider en medewerkers voor de bediening. Kijk hier voor meer informatie!

Het FLEX-team van de Ontdekking: Mensen in dit team worden flexibel ingezet, waarbij zoeken naar een win-win: we houden zoveel mogelijk rekening met je andere bezigheden (je collegerooster bijv) en je gewenste uren, maar vragen ook aan jouw kant flexibiliteit wanneer nodig. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, waarvan ook minimaal één weekenddag. In verband met de natuurlijke groei van het team zoeken we vaak jonge mensen die bijvoorbeeld net beginnen met studeren en de komende jaren bij ons wil werken. Mannen hebben een streepje voor, in verband met de teamsamenstelling. Ervaring in de horeca en specifiek met een espressomachine met melkopschuimer is een pre, en vrijwel een must als je de twintig gepasseerd bent.

Wil je open solliciteren op een plek in het flex-team? Geef dan je CV met vermelding van je ervaring, je barista-vaardigheden en beschikbaarheid (week/weekend, aantal dagen per week) én je motivatie persoonlijk af bij de Ontdekking.

Het VASTE team van de Ontdekking: Ons team met vaste collega’s in loondienst is de stabiele kern van de Ontdekking. Zij zijn op alle plekken binnen de Ontdekking inzetbaar, wat betekent dat ze allen moeiteloos mooie cappuccino’s zetten, snel zijn in de bediening, een dag in de keuken taarten bakken en gezamenlijk de afwas oppakken. Ze werken allemaal minimaal 3 dagen per week en minimaal 24 uur, met CAO-conforme arbeidsvoorwaarden en verbinden zich voor een langere tijd aan ons. Het team zit maandelijks bij elkaar om ook buiten het operationele werk verantwoordelijkheden te delen en de Ontdekking verder te brengen. We hebben op dit moment geen vacatures, maar wil je toch open solliciteren op de vacature in het vaste team en ben je een mannelijke all-round horeca-professional (lees hier meer), mail dan je CV en motivatiebrief naar ilse@deontdekkingutrecht.nl.