Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Picknickmanden

Wat is er leuker dan je lunch, borrel of diner zelf meenemen naar het park? Er zijn genoeg topplekken in het groen van Utrecht, waar je volop kunt genieten van mooi weer. Bij ons kun je in de zomer een goed gevulde picknickmand komen halen! Onze vaste gasten kennen ons ruime terras met twee hele zitplaatsen en aangezien het daar nu eenmaal snel vol zit (;-) beschouwen we bij deze alle parken van Utrecht, maar ook alle stranden van Nederland en jullie dakterrassen en tuinen als een beschikbaar terras voor onze broodjes, borrelhappen, soda’s en wijntjes.

Hoe werkt het? Je maakt een keuze uit de beschikbare manden en belt ons om te reserveren (minimaal 24 uur van tevoren). Wij zetten alles voor je klaar. Je komt de mand op de afgesproken tijd zelf halen (zorg voor een bagagedrager, een rekje of een stevige schouder), rekent bij ons af en brengt hem later op de dag of de volgende dag weer terug. De manden zijn elke dag in juni, juli en augustus vanaf 11 uur op te halen.

De soorten manden   Alle picknickmanden zijn geheel zelfvoorzienend: uiteraard krijg je een groot picknickkleed mee, een uniek picknicktafeltje dat je zo in het gras prikt, een afvalzakje en al het bamboe servies en bestek dat je nodig hebt.
DE LUNCHMAND voor 16,- per persoon. Gevuld met: belegde broodjes, fritatta’s, soepjes in een thermoskan, salade om te delen, soda’s of ijsthee, water en taartjes om te delen.
DE BORRELMAND voor 17,50 per persoon. Gevuld met brood, dips, olijven, nootjes, peppadews, naan en dahl (indiase linzencurry), gehaktballetjes, frittata’s, soda’s of ijsthee en water.

Picknickmand

Belangrijke details

  • Bestellen/reserveren doe je op telefoonnummer 030-751 47 19.
  • Alle manden zijn ook vegetarisch te bestellen.
  • Dieetwensen en allergieën horen we graag bij het bestellen.
  • Bij alle manden geven we je optioneel een fles wijn en wijnglazen mee voor 16,50 en een klein flesje prosecco (2 glazen) met champagneglazen voor 9,-.
  • We werken zo min mogelijk met wegwerpspullen: je krijgt ons picknickservies mee en daarom vragen we een borg van 50,-. Die borg kun je bij ons contant achterlaten of pinnen, waarbij je het geld contant terug krijgt bij inleveren. We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met de picknickspullen omgaat, en het gaat ons niet om een gebroken wijnglas of een verloren bakje, maar om het waarborgen van de mand en inhoud.