Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Menukaart

Ontdekkingsreis
Onze geschiedenis als reisbureau maakt ons extra geïnteresseerd in de diverse continenten van de wereld. Dit zie je terug in op onze menukaart en in de wisselende weekgerechten, zoals de wisselende taarten, salades, soep en broodjes. Ook hebben we regelmatig een speciale koffie, zoals de winterkoffie met kaneel en hazelnootsiroop of de warme chocomel met chili en een shot espresso: spice it up!

Is er teveel keus: delen en combineren kan altijd. Een mini-soepje bij je salade, een extra vorkje bij je taart, twee kleine smoothies in plaats van één grote of zelfs een hele plank met proefstukjes van onze patisserie (‘de ontdekkingsreis’ op de menukaart): het kan allemaal.

Klik hier en bekijk onze menukaart in PDF
Klik hier voor onze bier- en wijnkaart
Click here for the menu in English

Elk dagdeel vers, puur en huisgemaakt
De menukaart is opgedeeld in verschillende momenten van de dag. Ontbijt wordt geserveerd van 8 uur ’s morgens (weekend 9 uur) tot het middaguur (12 uur). De ontbijt bowls, broodjes, tosti’s en croissants zijn de hele dag verkrijgbaar, net als de taartjes. Soep, warme lunchgerechten en salades serveren we vanaf 12 uur. En vanaf 14.30 uur is er de mogelijkheid om te komen high-tea’en met 2 personen of meer of een goede borrelplank te bestellen bij een biertje, wijntje of gin-tonic van de drankenkaart. Op elk moment van de dag huisgemaakte heerlijkheden dus!

Alles is gemaakt in eigen keuken en al het vlees en brood is biologisch en van lokale oorsprong. Ons brood komt uit Harmelen en wordt gemaakt door bakkerij Carl Siegert, die al meer dan 125 jaar bestaat en al biologisch brood maakte lang voordat het een trend werd. Biologische slagerij Gerrit Takke zit zo’n 500 meter bij ons vandaan en levert onze kip, bacon, chorizo, parmaham en tostiham.

Laten we hier dan ook met trots vermelden dat veel van onze thee biologisch is en van het prachtige merk Senza Tea komt en dat onze koffie fair-trade is van Bacchi uit Amersfoort die onze Braziliaanse koffieboon brandt.