Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open van 9-17. Afhalen kan ook! 030-7514719

Kinderen, honden en laptops

Het is een bijzondere combinatie in de titel, maar we krijgen regelmatig de vraag hoe het zit, dus hierbij wat toelichting die kan helpen bij het beslissen met wie en wat je langs komt.

Kinderen
Kinderen zijn van harte welkom! Ze houden vaak van onze hoekjes en trappetjes, dus het is wel slim om ze in de gaten te houden. We hebben kinderstoelen beschikbaar, serveren met alle liefde een kinderkoffie (opgeschuimde melk met kaneel of cacao), limonade en een halve warme chocolademelk. De meeste kinderen zijn gek op onze tosti’s, en voor de kleintjes is een halve vaak genoeg. We hebben kleurboeken en spellen, waaronder een schaak/damspel, jenga, vier op een rij en qwirkle!

Honden
Lieve honden zijn van harte welkom! We hebben geen hondenkoekjes, maar vullen wel met alle liefde een bak Utrechts kraanwater voor ze.

Laptops: welkom aan de haven, op onze tweede locatie
Het is leuk om te merken dat velen graag even bij ons komen werken, studeren of vergaderen. In deze fase van beperkte opening geven we aan de Voorstraat voorrang aan gezelligheid, maar ben je met laptop en/of studieboek van harte welkom aan de Veilinghaven bij de Ontdekking@Pesto. Ook daar is gratis wifi, die doet het ook op het zonnige terras en er staat een printertje mocht je even snel iets moeten printen.