Elke dag open van 9-17: reserveer per mail of telefoon. Afhalen kan ook! Dat geldt ook voor high-tea, picknickmand en ontbijtbox!
Welkom op 2 locaties: aan de Voorstraat (7 dagen per week) en op onze tweede locatie aan de Veilinghaven (woe-zo). Contact: 030-751 47 19 of info@deontdekkingutrecht.nl.

Kinderen, honden en laptops

Het is een bijzondere combinatie in de titel, maar we krijgen regelmatig de vraag hoe het zit, dus hierbij wat toelichting die kan helpen bij het beslissen met wie en wat je langs komt.

Kinderen
Kinderen zijn van harte welkom! Ze houden vaak van onze hoekjes en trappetjes, dus het is wel slim om ze in de gaten te houden. We hebben kinderstoelen beschikbaar, serveren met alle liefde een kinderkoffie (opgeschuimde melk met kaneel of cacao), limonade en een halve warme chocolademelk. De meeste kinderen zijn gek op onze tosti’s, en voor de kleintjes is een halve vaak genoeg. We hebben kleurboeken en spellen, waaronder een schaak/damspel, jenga, vier op een rij en qwirkle!

Honden
Lieve honden zijn van harte welkom! We hebben geen hondenkoekjes, maar vullen wel met alle liefde een bak Utrechts kraanwater voor ze.

Laptops: nu even niet
Het is leuk om te merken dat velen graag even bij ons komen werken, studeren of vergaderen. Toch geven we in deze fase van beperkte opening even voorrang aan gezelligheid. Tijdelijk vragen we je dus om laptops en andere werkzaamheden thuis te laten en te genieten van de bijzondere sfeer van de Ontdekking en je gezelschap.