Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Kinderen, honden en laptops

Het is een bijzondere combinatie in de titel, maar we krijgen regelmatig de vraag hoe het zit, dus hierbij wat toelichting die kan helpen bij het beslissen met wie en wat je langs komt.

Kinderen
Kinderen zijn van harte welkom! Ze houden vaak van onze hoekjes en trappetjes, dus het is wel slim om ze in de gaten te houden. We hebben kinderstoelen beschikbaar, serveren met alle liefde een kinderkoffie (opgeschuimde melk met kaneel of cacao), limonade en een halve warme chocolademelk. De meeste kinderen zijn gek op onze tosti’s, en voor de kleintjes is een halve vaak genoeg. We hebben kleurboeken en spellen, waaronder een schaak/damspel, jenga, vier op een rij en qwirkle!

Honden
Lieve honden zijn van harte welkom! We hebben geen hondenkoekjes, maar vullen wel met alle liefde een bak Utrechts kraanwater voor ze.

Laptops
Het is leuk om te merken dat velen graag even bij ons komen werken, studeren of vergaderen. Deze tijd leent zich er goed voor om tijdens een kop koffie de mail bij te werken of na een zakelijke afspraak nog even wat dingen door te nemen tijdens de lunch. Daarom is er een lange leestafel met extra stopcontacten en gratis wifi. We vragen daarbij wel begrip van alle harde werkers voor onze uitgangssituatie: we zijn een dagrestaurant en geen bibliotheek of flex-werkplek. Wil je wat langer aan de slag, dan doe je er beter aan om daar een geschikte plek voor te zoeken. Gelukkig gaan de verschillende belangen van onze gasten vaak prima samen, en om dat te kunnen garanderen hebben we een aantal tafels gereserveerd voor gezelligheid. Aan die tafels blijven de laptops, tablets en werkboeken liever in de tas, zodat er alle ruimte is om te genieten van een lekker drankje en van elkaars gezelschap