Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

High-tea

Uitgebreid theeleuten op zijn leukst: met een high-tea van allerlei hapjes genieten!

Vanaf 14.30 uur serveren wij onze high-tea in twee varianten. Onbeperkt thee drinken met de vele smaken van Senza Tea – in een mooie pot op tafel: daar begint je high-tea natuurlijk mee.

De Engelse high-tea, voor 17,50 euro per persoon, biedt drie verschillende hartige hapjes, scones met jam en clotted cream en een selectie van onze heerlijke taartjes. Neem hiervoor lekker de tijd, werk je langzaam door de hapjes op de etagère en laat je theepot regelmatig bijvullen! Heb je iets over, dan geven we het je graag mee naar huis.

De high-tea de luxe, voor 25,50 euro per persoon, is uitgebreider: we serveren naast alle hapjes die bij de Engelse high-tea horen, een klein soepje en een feestelijk mini-flesje bubbels om te delen en onze huisgemaakte chocoladesalami.

Als je al weet dat je wilt komen high-tea’en, dan stellen we een reservering zeker op prijs, maar je mag ook spontaan langs komen en besluiten dat je jezelf dit cadeau doet! We serveren de high-tea vanaf twee personen en een oneven aantal is geen probleem.

Aangezien we alles zelf bereiden, kunnen we in beide high-tea’s rekening houden met een aantal allergieën, maar overleg dat vooral even van tevoren, want soms betekent het wel dat de variatie iets afneemt. We serveren standaard geen vlees in de high-tea, maar wel zalm en die kunnen we voor vegetariërs en zwangere gasten vervangen door een van onze gepasteuriseerde kazen. Helaas behoort een lactosevrije of vegan high tea bij ons niet tot de mogelijkheden – hier zijn we onvoldoende in gespecialiseerd. Glutenvrij kan wel!

Bel voor je reservering met 030-751 47 19, we ontvangen je graag!