Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur. Koningsnacht en Koningsdag geopend met aangepast menu!
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Groepen

Groepen zijn van harte welkom
We hebben drie grotere tafels: twee voor zes personen (een hoge bartafel met krukken en een eettafel) en eentje voor acht personen (de grote leestafel). We kunnen aan de kop daarvan stoelen aanschuiven, zodat we groepen tot en met 10 personen aan één tafel kunnen plaatsen, als de groep het niet erg vindt om een beetje in te schikken en te improviseren.

Als het om een grotere groep gaat, stuur dan even een mail aan info@deontdekkingutrecht.nl om te kijken of we iets kunnen regelen of kijk eens op www.pesto-utrecht.nl. Op rustige momenten van de dag (door de week – vroeg in de ochtend of juist laat in de middag of bij mooi weer in de zomer) kunnen we soms tafels combineren. Op drukke weekenddagen is dat helaas echt onmogelijk. Groepen groter dan 15 personen kunnen we helaas echt niet plaatsen bij de Ontdekking. Sinds kort hebben we een tweede zaak geopend, Pesto. Op die locatie, aan de Veilinghaven, met een mooie moderne en toch knusse inrichting, is er sprake van één ruimte. Daardoor kunnen we gemakkelijker groepen plaatsen. Kijk dus gerust op www.pesto-utrecht.nl en op www.facebook.com/pestoutrecht! Bij Pesto kun je ook online reserveren.

Voor groepen vanaf 8 personen serveren we bij de Ontdekking altijd een groepsarrangement. Alleen zo kunnen we de kwaliteit en snelheid borgen die we willen bieden, zowel voor de groep in kwestie als voor de andere gasten. Bij groepen van 6 of 7 personen stellen we het erg op prijs als zij ook gebruik maken van een groepsarrangement.

Groepsontbijt
Voor groepen serveren we ons ‘high-breakfast’ op etagères. Voor iedereen een croissant met boter en jam, een yoghurtje met granola, verschillende broodsoorten en daarbij natuurlijk heerlijk luxe beleg, zoals gerookte zalm, roomkaas, brie, huisgemaakte hummus met avocado, spinata romana en scrambled eggs: uitgebreid genieten voor 9,50 per persoon.

Groepslunch
We hebben twee arrangementen voor groepslunches, die ter plaatse uiteraard kunnen worden aangevuld met specifieke wensen van de kaart. En ook van tevoren zijn speciale wensen bespreekbaar.

Luncharrangement 1: Kort & Krachtig voor 11 euro per persoon
Hierbij is er voor iedereen een kleine smoothie naar keuze en serveren we op tafel schalen met halve belegde broodjes. Daarbij zijn er voor iedereen twee belegde helften, zodat er voldoende keuze in beleg is. Ter afsluiting serveren we voor alle gasten een koffie of thee naar keuze. Natuurlijk kan de volgorde ook anders.

Luncharrangement 2: Lekker & Luxe voor 19 euro per persoon
In deze variant serveren we voor iedereen een mini-soepje om mee te beginnen. Daarna een kleine smoothie naar keuze bij de plateaus met halve belegde broodjes (in totaal twee helften per persoon). Daarbij komen salades om te delen en voor iedereen een kleine frittata. Tot slot serveren we een koffie of thee naar keuze met een selectie van onze taartjes in kleine proefstukjes.

Reserveren graag telefonisch op 030-7514719 tijdens onze openingstijden, alvast bedankt!