Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Thuisbakpakketten

Sinds de eerste lockdown zijn we met zijn allen veel meer thuis gaan bakken en hebben we ontdekt hoe leuk dat kan zijn! We hebben bij de Ontdekking besloten onze kennis hierover te delen en mooie pakketten samen te stellen waarmee jullie thuis onze succesrecepten kunnen namaken!

De Carrot Cake

De worteltaart kom je bij de meeste koffietentjes tegen en hij is overal anders. We horen vaak dat gasten die van ons bijzonder lekker vinden en nu maak jij hem zelf met ons pakket. Of je geeft hem cadeau (en dan maar hopen dat jij ook een stuk mag ;-)!

In het bakpakket vind je alles wat je nodig hebt, je moet alleen nog de verse ingrediënten zelf toevoegen als je echt aan de slag gaat. Wij raspen de wortels voor je en die blijven in de koeling zeker een week goed, in de vriezer zelfs 2 maanden. Het recept is gelamineerd voor herhaald gebruik en er zit een mooi blikje olijfolie in – dat is namelijk één van de ‘geheime’ succesfactoren van dit recept.

Dit thuisbakpakket kost 17,50 en we pakken het natuurlijk mooi voor je in. Je kunt hem afhalen bij de Ontdekking of, als je in de buurt woont, laten bezorgen. Liefst 1 dag van tevoren bestellen, maar last-minute-planners mogen altijd even bellen!

De Crazy Wacky

Een oud recept uit de Amerikaanse drooglegging toen er geen zuivel of eieren waren. Vegan dus en onbedoeld nu hartstikke hip en happening! De crazy wacky is een chocoladecake met een romige topping van kokos-chocoladeganache. Succes verzekerd! En grappig om te maken, want hoeveel recepten ken jij met spa rood erin?!

Dit is de voorjaarsversie, zonder siliconen tulband-bakvorm, maar hij kan ook mét bakvorm! En hij kan in een verzenddoos!

Dit thuisbakpakket kost 16,95 en natuurlijk pakken we het mooi voor je in. Je kunt hem afhalen bij de Ontdekking of, als je in de buurt woont, laten bezorgen. Liefst 1 dag van tevoren bestellen, maar last-minute-planners mogen altijd even bellen! Speciaal voor het seizoen is er een vrolijke voorjaarstopping en is hij verkrijgbaar met een siliconen tulband-bakvorm om er een fantastische dripcake van te maken. Met bakvorm kost je pakket 26,95.

Chocolade dripcake! Iedereen smult van deze beauty…

De Easy Bake Kruidnotenkoek

Wil je het jezelf of een ander supermakkelijk maken? Kies dan voor de kruidnotenkoek. Alleen nog karnemelk kopen, alles mengen en lekker dikke plakken snijden! Dit thuisbakpakket zit in een mooie weckpot, kost 12,50 en je krijgt er een appel en een peer bij om erin te verwerken!

Op zoek naar een cadeau zonder bakwerk? Zoals onze hart-onder-de-riem koffiebox? Of een duurzame keepcup voor je meeneemkoffies? Of een setje van 2 mini-siroopjes voor in je koffie? We hebben onze cadeauboxen en cadeautips hier op een rij gezet.