Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke dag open voor afhalen van 10-15 uur, vrij-zo van 10-16 uur. Tussen 9 en 10 uur bezorgen we in de buurt. Bel je bestelling door op 030-7514719.

Speciale acties!

Paasontbijt… of brunch… of lunch… of high-tea!

Pasen is lekker met zijn allen ontbijten! Met huisgemaakt Paasbrood en een vers eitje. Dat kan op beide Paasdagen bij de Ontdekking! Brunchen kan lekker lang tot 13 uur, high-tea’en vanaf 14.30 uur en lunchen kan de hele dag door.

In de ochtend zorgen we voor een knutseltafel waar de kleintjes (en de groten die het nooit hebben afgeleerd) eieren kunnen schilderen! Daarna krijgen ze hun ei en een kleine verrassing mee naar huis.

Reserveren kan via info@deontdekkingutrecht.nl of 030-7514719, maar spontaan komen kan natuurlijk ook!

Paascappuccino

Competitie-ontbijt voor tennisteams in april en mei

Hoe kun je de competitiedag beter beginnen dan met een gezellig teamontbijt boordevol fruit en energie? Bij de Ontdekking serveren we gedurende de hele competitieperiode een speciaal ontbijt met verse fruitsalade, verse jus, koffie/thee, verschillende broodsoorten en luxe beleg met onder meer scrambled eggs, zalm, roomkaas en huisgemaakte humus voor 12,50 per persoon. Na het ontbijt krijg je een energy-booster mee voor in je tas, zodat je ook tijdens de derde set nog kunt vlammen die dag!

Wil je dan meteen een taart meenemen voor op de club? Voor 16 euro krijg je in een taartdoos twee gesneden halve taarten mee (minimaal 12 stukken) en kun je kiezen uit: peer-amandel, carrot cake, cheesecake of caramel shortcake.

Elke zaterdag en zondag, tot 12.30, kun je het teamontbijt reserveren (minimaal 24 uur van tevoren) via info@deontdekkingutrecht.nl onder vermelding van ‘competitie-ontbijt’, het aantal personen (minimaal vier), je naam en je telefoonnummer. Vermeld het dan ook even als je taart wilt bestellen.

Teamontbijt v01

Gezellig gezinsontbijt aanstaand weekend, za 15 en zo 16 feb

Ook zo’n zin om weer eens met elkaar uit te gaan ontbijten? Of juist even rust te hebben tijdens het ontbijt, een krantje erbij en dat de kinderen iets verderop hun eigen cupcake versieren? De Ontdekking is voortaan vanaf 9 uur open in het weekend! En om dat te vieren hebben we in het eerste weekend voor elk kind een gratis cupcake om naar eigen wens te versieren.

Cupcake actie De Ontdekking feb 2014

Bekijk onze Facebook voor de laatste acties: facebook.com/deontdekkingutrecht