Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Ma 2 nov en di 3 nov dicht voor groot onderhoud! Elke dag open voor afhalen van 10-15 uur, vrij-zo van 10-16 uur. Tussen 9 en 10 uur bezorgen we op verzoek. Bel je bestelling door op 030-7514719,

Chocoladeletters

Wie wil dat niet? Een persoonlijke chocoladeletter met niet alleen je voorletter, maar zelfs je hele naam erop! Ons team heeft een klein atelier ingericht voor het smelten van chocolade, het maken van ganache en het aanbrengen van de leukste versiersels! We zijn geen chocolatiers en het vraagt meer precisie dan we hadden verwacht, maar we zijn er al een stuk beter in geworden en de laatste letters zijn enorm enthousiast ontvangen!!

Geef bij ons aan of je de basis van witte, melk- of pure chocolade wilt hebben! Daarvan maken we dan een solide plak chocolade. Daarop spuiten we van ganache de voorletter en die versieren we. Daarnaast schrijven we in een contrasterende kleur de naam. Vooruit, als je er Marie-Henriette op wilt hebben, dan is dat een erg grote uitdaging; niet al te lange namen werken het best.

Voor de afwerking horen we graag of je voor een stoere of juist lieve uitstraling gaat. Dan maken wij er iets moois van voor degene die jij wilt verrassen.

De letters zijn verpakt in een vrolijk doosje en kosten 8,95 per stuk. Bestel ze op tijd, want we hebben nu al wat bestellingen binnen en ze kosten wel even tijd. Bestellingen krijgen we het liefst telefonisch tijdens onze openingstijden (030 – 751 47 19), maar het kan ook per mail: info@deontdekkingutrecht.nl.