Ontbijt - lunch - high tea met een vleugje vakantiegevoel. Elke weekdag open van 8:30-16 uur, weekend 9-16 uur. Reserveren ter plekke (high tea wel graag van tevoren reserveren). Welkom!

Cadeauboxen en -tips

Je wilt iemand opvrolijken? Of iets vieren? Dat kan natuurlijk met een high tea, een lunchbox en een ontbijtbox! Of een heerlijk thuisbakpakket om onze beste taarten thuis zelf te maken. Maar soms wil je iets anders.

Daarom hebben we nu de hart-onder-de-riem box; een mooie gebaksdoos vol met alles wat een koffieliefhebber begeert! Naast een zak 100% arabica bonen, precies de bonen die we zelf in onze malers hebben, want dat vinden wij nu eenmaal de beste, vind je er een lekker siroopje voor in je koffie en smeltchocolaatjes in de smaken melk, puur en wit, zodat je je eigen wiener melange kunt maken. Een zak huisgemaakte granola maakt je pakket compleet en zorgt voor de perfecte start van de dag.

De koffiebox kost 14,95. Is de ontvanger meer een theeleut dan een thuisbarista? Dan vervangen we de koffiebonen door mooie theesoorten van ons huismerk Senza Tea met een handig zeefje erbij.

Wil je graag een hart-onder-de-riem-box met bijvoorbeeld alleen de granola? Of wil je er een mini-high tea in? Bel ons gerust voor overleg! We hebben de boxen in allerlei formaten. Je kunt de boxen bij ons afhalen of, als je in de buurt woont, laten bezorgen. Bel ons voor bestellingen op 030 – 751 47 19. Lukt dat niet, dan kan mailen ook op info@deontdekkingutrecht.nl.

Andere cadeautips!

Op zoek naar een leuk klein cadeau? Denk eens aan een setje siroopjes! Wij hebben grote flessen met siropen staan om elke koffie van een extraatje te voorzien. Ons favoriete merk Monin maakt die flessen ook in een schattig mini-formaat. 2 flesjes samen in een zakje, met wat chocolaatjes erbij en een mooi lintje er omheen. Voor 4,50 geef je iemand een scheutje extra warmte in de koffie!

Voor 11 euro koop je overigens het hele setje van Monin, in een mooi doosje.

Op zoek naar een duurzaam cadeau voor de koffieliefhebber? Overweeg dan eens onze keepcup! Van stevige kunststof of een mooie versie van glas? Met deze keepcups bespaar je elke keer dat je koffie haalt een wegwerpbeker! En bij veel zaken krijg je ook nog korting. Ook bij de Ontdekking betaal 20 cent minder voor je koffie als je je eigen mok meeneemt, wat voor mok dat ook is. Ook in de Coronatijd kun je je eigen mok meenemen; wij wassen voortdurend onze handen en spoelen jouw beker desgewenst even goed af onder de quooker. Dan kan er niks mis gaan.

De keepcups zijn er in drie maten en speciaal voor Kerst zijn ze extra mooi verpakt.

Natuurlijk kun je bij ons ook een zak huisgemaakte granola los kopen. Voor een pot met 200 gram betaal je 2,99. Voor een zak met 400 gram 5,99.

Speciaal voor de feestdagen hebben we een Kerstgranola met pistache en gojebessen – rood en groen!

Ook onze koffiebonen en theezakjes zijn los verkrijgbaar en worden erg gewaardeerd.