Dagelijks open van 08:00 tot 18,00, weekend van 09:00 tot 18.00 uur.
Huisgemaakt ontbijt, lunch, high-tea & borrel! Telefoon: 030-751 47 19

Borrel

Borrel
De dagen worden alweer langer en de zon wint aan kracht. Tijd voor ijskoffie, witte wijn of een fris biertje. Ons kleine terrasje staat voor je klaar en op sommige plekken binnen gooi je lekker het raam open en dan waan je je in Zuid-Frankrijk! Op andere plekken blijft het ook op warme dagen heerlijk koel.

Tijd dus voor de witte Grillo uit Sicilië, voor een frisse Jupiler of een feestelijke gin-tonic. Liever geen alcohol? De soda’s op basis van onze ambachtelijke siroop en bruiswater zien eruit als cocktails en worden altijd enthousiast onthaald. In dit seizoen maken we ook weer onze eigen aardbei-basilicum siroop.

Een goede borrelplank kan niet ontbreken en die is er dus ook in verschillende varianten. Er is een plank met brood en dips, een bakje nootjes en een uitgebreidere wereldtour met hapjes uit vijf windstreken. Voldoende keus!

We schenken in twee gedeeltes van de zaak geen alcohol, omdat het plafond daar te laag is voor de Nederlandse wetgeving. Dit is geen grap. In de zomer zijn die plekken perfect voor ijskoffie of verfrissende ijsthee!
Klik hier voor onze bier- en wijnkaart
Klik hier en bekijk onze menukaart in PDF